vogues-columnist-vivian-hoorn-maakt-verrassende-catwalkverschijning-tijdens-rotate-show-264499
©Rotate - James Cochrane

Donderdag vond de laatste dag van Copenhagen Fashion Week plaats. Een dag waar enkele van de grootste merken hun nieuwe collectie toonden. Zo ook Rotate, het fierce Scandi-label van streetstyle-sterren en ontwerpers Jeanette Madsen en Thora Valdimarsdottir. Het is een van de shows waar de modewereld reikhalzend naar uitkijkt tijdens CPHFW. Een die nooit teleurstelt en altijd een waar spektakel is door een denderende cast. Deze keer maakte een bekend Nederlands gezicht een indrukwekkende catwalkverschijning. Niemand minder dan fotograaf, stylist en Vogue’s columnist Vivian Hoorn blies het publiek omver met haar Rotate-debuut.

Vivian Hoorn voor Rotate

De lente/zomer 2024-show van Rotate vond plaats in een van de chicste locaties tot nu toe deze fashion week – Hotel D’Angleterre. In een enorme balzaal vol met spiegels en kroonluchters, liepen modellen over het crèmekleurige tapijt in de gloednieuwe glamourachtige ontwerpen van het modelabel (minstens zo glamorous als hun omgeving). Een van de modellen die deze allure tot uiting mocht brengen was Vivian Hoorn. In een vloerlange zwarte jurk met ingebouwd glitterkorset, liep ze door de enorme balzaal.

Het was niet de eerste keer dat we het model spotten tijdens de Deense modeweek. Eerder liep ze de Gestuz-show, een merk waar ze ook vorige zomereditie voor liep. Haar nieuwste catwalkverschijning tijdens de Rotate-show markeert gelijk haar debuut voor het merk.

Nederlandse modellen

Vivian was niet het enige Nederlandse model dat we spotten tijdens de show. Ook Vera van Erp liep mee in een glamoureuse Rotate-look, inclusief enorme hoed gemaakt van talloze ruche-details, een bejewelde onderbroek en simpele witte tanktop. Alsof dat nog niet genoeg was liep ook model en voormalig Hollands Next Topmodel-deelnemer Jazz Ben Khalifa mee (net als Vivian zagen we ook haar en Vera bij Gestuz eerder in de week). Zij droeg fonkelende sandalen met daaronder doorzichtige pantykousjes, een witte minirok met korsetelementen en een croptop met ingebouwde ringen in de kraag. Stuk voor stuk fierce looks, gedragen door minstens zulke fierce vrouwen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROTATE (@rotatebirgerchristensen)