zendaya-bevestigt-de-kleur-van-deze-lente-in-een-look-van-jacquemus-294685
©Getty Images

Zou 2024 het jaar van Zendaya (en Jacquemus) kunnen worden? Terwijl de actrice haar modestunts opvoert om Luca Guadagnino’s film ‘Challengers’ te promoten, schroeft Jacquemus zijn creativiteit op – wat hem in maart de onderscheiding ‘Chevalier des Arts et des Lettres’ opleverde.

Zendaya in Jacquemus

Op zaterdag 20 april zorgde de actrice voor heel wat sensatie bij de Challengers première in Los Angeles. Na haar verschijning in Loewe, Louis Vuitton (door Nicolas Ghesquière en Marc Jacobs) en Brunello Cucinelli, deed Zendaya een beroep op Jacquemus. Het merk creëerde voor haar een op maat gemaakte look die de naam van het Franse modehuis waardig is. Ze verscheen in een babyroze jurk met een twist die aan de jaren zestig doet denken. Bestaande uit een uitgesneden poloshirt dat aan een uitlopende rok was bevestigd door een koord met sportaccenten.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Een atletisch silhouet met retro glamour

Met een paar pumps met strikjes en een hoofdband gaf Zendaya een nieuwe draai aan de babypopachtige stijl. Het was een combinatie tussen atletische silhouetten met retro glamour. Wederom een geslaagde look, bedacht door haar stylist Law Roach, wie opnieuw Frans design in de schijnwerpers zet. En het is niet de allereerste keer voor Zendaya dat ze een creatie van Jacquemus draagt. De actrice droeg al stukken van de zonnige ontwerper naar de Teen Choices Awards in 2019, en recent nog om ‘Spider-Man: Far From Home’ te promoten.

Zendaya promoot nieuwe film Challengers in een babyroze jurk van Jacquemus.
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.