gucci-x-adidas-is-hier-en-verkrijgbaar-in-deze-exclusieve-pop-up-store-in-amsterdam-214165
©Gucci

Adidas is dol op samenwerkingen met designermerken. Na onder meer Balenciaga, Stella McCartney en Prada is het nu de beurt aan Gucci. Tijdens Gucci’s herfst/winter 2022-show in Milaan afgelopen februari werd het publiek al getrakteerd op een glimp van deze verrassingscollectie, die bestaat uit een bonte verzameling kleuren.

De Gucci x Adidas-collectie is inmiddels verkrijgbaar in geselecteerde Gucci-winkels, op de website van Gucci, in de Adidas-app én in een aantal pop-up stores over de hele wereld – óók in Nederland.

Gucci x Adidas pop-up store

In een speciale pop-up store in de Bijenkorf in Amsterdam kun je de ready-to-wear collectie (voor zowel mannen als vrouwen) vanaf woensdag 8 juni tot en met 5 juli scoren. Dit is de enige locatie in Nederland. De pop-up store is net zo kleurrijk als de collectie, met veel prints waarbij roze, paars en groen de boventoon voeren.  Via de website van Gucci kun je een persoonlijke afspraak maken, maar je kunt natuurlijk ook gewoon binnen droppen.

Nederlandse fotografe

Gucci x Adidas bestaat onder meer uit kleding (tracksuits), tassen, sneakers, sieraden, schoenen (poolside flatforms en clogs) en lifestyle pieces. Uiteraard voorzien van de iconische Adidas-strepen en het bekende klaverblad-logo, maar wel met de letters van Gucci. Gucci’s creative director Alessandro Michele laat met de lijn zien dat sportkleding ook glamoureus kan zijn.

De campagne, een reeks vrolijke beelden met nog vrolijkere looks, is geschoten door de Nederlandse fotograaf Carlijn Jacobs.