katie-holmes-draagt-deze-populaire-chique-winterjas-en-hij-is-nog-te-koop-278373
©Getty Images

De zoektocht naar de perfecte (winter)jas is niet altijd eenvoudig. Voor wie nog inspiratie nodig heeft voor een chic exemplaar, Katie Holmes lijkt die van haar gevonden te hebben. Met zijn onberispelijke snit en de prachtige warme camelkleur heeft deze double-breasted mantel een prominente plek veroverd in de garderobe van de actrice, regisseur en producent. Holmes weet ons elke keer weer te inspireren met haar tijdloze basics en met deze look geeft ze een twist aan de traditionele camel coat. Het leuke, hij is nog te koop.

Zó draagt Katie Holmes de camel winterjas

Op 8 december werd Katie Holmes gespot in de straten van New York met de Gaia double-breasted coat van The Frankie Shop. Hét merk waar zowel de Française als de Amerikaanse vrouw fan van is. Ze droeg de chique jas met een grijze knitted sweater, gebleekte jeans, een aviator en smetteloze witte cowboylaarzen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het lijkt erop dat de jas van The Frankie Shop een van haar favorieten is. Eerder deze maand werd ze er ook in gespot terwijl ze een wandeling maakte door de straten van New York. Toen ging de actrice voor de casual look. Ze droeg de camel coat met een gebreide beanie, knalgroene joggers en een paar Adidas Samba’s. Reden te meer om de stijl van Katie Holmes te kopiëren en minder (en beter) te kopen door een capsule garderobe op te bouwen die je seizoen na seizoen met plezier zult dragen. Je shopt de jas hieronder.

Double breasted coat in camelkleur

©The Frankie Shop

Gaia Double Breasted Coat, € 495,00