adriana-lima-zorgt-voor-glamoureus-zwangerschapsmoment-op-de-rode-loper-van-cannes-212137
©Getty Images

Het Cannes Filmfestival 2022 is in volle gang. Gisteren stond onder meer de wereldpremière van Top Gun: Maverick (met actiester Tom Cruise in de hoofdrol) op de planning. Op de rode loper maken beroemdheden als Viola Davis en Eva Longoria allemaal stijlvolle cameo’s, maar het is supermodel Adriana Lima die er écht voor gaat. Samen met haar vriend Andre Lemmers zorgt Lima voor een glamoureus zwangerschapsmoment waarbij ze haar groeiende baby bump accentueert. (Dit wordt Lima’s derde kind, en haar eerste met Lemmers.)

Adriana Lima zwanger op de rode loper van Cannes

Op de rode loper van Cannes draagt Adriana Lima een zwarte jurk ontworpen door Olivier Rousteing van Balmain. Het belangrijkste kenmerk van het lange silhouet is een cut-out bij de buik, waardoor de aandacht op Lima’s babybuik wordt gevestigd. Een stilistische keuze die alle coole mama’s nu doen, aangevoerd door Rihanna.

Tijdens haar zwangerschap heeft de in Barbados geboren superster voor veel mooie zwangerschapsmomenten gezorgd waarbij ook haar buik te zien was. Daarmee toont ze dat zwangerschapsstijl niet hoeft in te houden dat je designerlabels of modieuze vormen moet opgeven. Ook onze kersverse coverster Negin Mirsalehi is daar het bewijs van.

Adriana Lima op het Cannes Filmfestival 2022
©Getty Images

Door diezelfde energie naar Cannes te brengen, sluit Lima zich volledig aan bij het sentiment. Zo bewijst ze dat een zwangerschapslook comfortabel, praktisch en nog steeds even glamoureus kan zijn als altijd. Zij en Lemmers krijgen bonuspunten voor het liefdevol vasthouden van haar buik op de rode loper voor de paparazzi. Een schattig family-to-be-moment.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.