neem-een-kijkje-achter-de-schermen-bij-vogues-covershoot-met-parker-van-noord-en-felice-noordhoff-207740
©Casper van der Linden, Vogue Nederland, april 2022

Hij is de zoon van vermaard model Andre van Noord, omschrijft zichzelf als gepassioneerd, creatief en peaceful en zei ooit ‘vrijwel altijd naakt te slapen’. Zij is opgegroeid in Bergen, speelde als kind fanatiek hockey en debuteerde op haar vijftiende op de catwalk van Prada. Nu schitteren Nederlandse talenten én goede vrienden Parker van Noord en Felice Noordhoff op de cover van Vogue’s nieuwe aprilnummer. Kijk mee achter de schermen bij hun Vogue-covershoot.

Backstage met Parker van Noord en Felice Noordhoff

Naast de cover – waarop de twee het iconische The Blue Lagoon-duo Brooke Shields en Christopher Atkins chanellen – zijn Parker van Noord en Felice Noordhoff te zien in een 40 pagina’s tellende modeserie. In knisperend witte basics, zachte breisels en delicaat kant zijn ze de belichaming van young, pure and free. Daarmee zijn de twee het toonbeeld van hoe het aankomende seizoen eruit hoort te zien: samen buiten rondrennen in de zon, gekleed in het minimale.

Wat ging er vooraf aan hun covershoot met fotograaf Casper van der Linden voor Vogue’s aprilnummer? Je ziet het in onderstaande video.

Bekijk de 40 pagina’s tellende modeserie met Parker en Felice in de nieuwe Vogue Nederland. Het aprilnummer ligt vanaf 17 maart in de winkels en is hier online te bestellen.