maak-indruk-op-oudejaarsavond-met-mode-inspiratie-van-onze-favoriete-stijliconen-236515

Oud en nieuw staat voor de deur. Hoogste tijd om na te denken over je laatste outfit van het jaar. Ga 31 december niet alleen voor een look die het einde van het jaar viert, maar ook hoop geeft voor het nieuwe jaar. Zie hier volop inspiratie voor oudejaarsavond.

Inspiratie voor oudejaarsavond

Of je nu modesuggesties nodig hebt voor oudejaarsavond thuis of voor een groot evenement: dress to impress. En daarmee bedoelen we vooral het imponeren van jezelf – 2024 wordt immers jouw jaar. Van gelaagde sieraden tot powersuits: dit zijn feestelijke outfitideeën en stylingtrucs van stijliconen waar we inspiratie uithalen voor de laatste avond van het jaar.

Bold blazers, gelaagde sieraden en pretty in black 

Met een stoere look 2024 ingaan? De powersuit met gevormde schouders is altijd een goede keuze. Maar vooral tijdens oudejaarsavond biedt een pak of blazer de nodige boost voor je laatste look van het jaar. De modecombinaties zijn namelijk eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een stoere blazer boven een rokje zoals Georgia May Jagger dat doet. Of, ook leuk, een pak met laag uitgesneden V-neck zoals die van topmodel Alek Wek.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Een oudejaarsavondlook is niet af zonder sieraden. Als we Anna Wintour, de hoofdredacteur van Vogue US, moeten geloven (en dat doen we) is één sieraad nooit genoeg. Ga voor twee, drie of zelfs vier kettingen. Ook Gigi Hadid is fan van een reeks sieraden om haar nek. Zeg nu zelf: gelaagde sieraden zijn een feestje voor het oog.

Glam en metallic

Je favoriete zwarte look kun je natuurlijk prima dragen tijdens oud en nieuw. En we kunnen het erover eens zijn dat een ongeschreven regel tijdens oud en nieuw glitter, glitter en nog meer glitter is. Of dat nu op het gezicht is of in het haar: een beetje glitz, glam en metallic hoort er gewoon bij. Laat je inspireren door de ultieme feestlooks hieronder.

Georgia May Jagger

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgia May Jagger (@georgiamayjagger)

Beyoncé

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

Gigi Hadid

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Alek Wek

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vanessa Hong (@vanessahong)

Miley Cyrus

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus)

Lila Moss

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lila Grace (@lilamoss)

Lousita Cash

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LOUSITA CASH (@lousandtheyakuza)