sienna-miller-brengt-de-moderne-chloe-look-tot-leven-tijdens-paris-fashion-week-288333
©ANP

De kersverse creative director Chemena Kamali showde met haar debuutcollectie voor Chloé kledingstukken met een bohemienachtige sfeer, vloeiende stoffen en flatterende snits. Maar de ogen waren niet alleen gericht op de modellen. Vanaf de front row deed Sienna Miller namelijk al voor hoe je die modern romantische, free-spirited Chloé-look tot leven brengt.

Sienna Miller bezoekt show Chloé

Nadat Sienna Miller in januari beviel van een dochter, maakt de actrice deze week haar terugkeer naar de spotlight. En welke plek is nu beter voor de boho queen dan op de eerste rij van een Chloé-show? De collectie bestaat uit stukken die Miller op het lijf zijn geschreven. In haar indie-sleaze-fase zou ze het misschien hebben gecombineerd met stoere kledingstukken, zoals versleten leren bikerboots en bandshirts. Maar tegenwoordig is haar stijl meer volwassen en zien we haar zo de runwaylooks direct in hun volledigheid overnemen.

Met haar eigen look deed Sienna Miller al voor hoe de free-spirited look anno nu eruitziet. De actrice draagt een oversized kort leren jack met een royale kraag en grote zakken, die modern en praktisch oogt. Hieronder draagt ze een witte jurk met een kanten rand, waarmee een subtiel contrast ontstaat in haar gehele outfit. Als schoeisel koos Miller voor houten sleehakken die nog meer dat vleugje retro charme toevoegen – net als haar grote zonnebril. En met minimale accessoires, een kleine zwarte tas en een dunne ketting, maakt ze haar effortless chique look af.

Sienna miller chloé Paris fashion week
©ANP