champagne-fans-opgelet-het-moet-chandon-canal-house-opent-in-hartje-amsterdam-209686
©Moët & Chandon

Save the date! Op 15 april opent het Moët & Chandon Canal House aan de Herengracht in Amsterdam. Het historische grachtenpand wordt volledig ondergedompeld in de wereld van het iconische champagnehuis. Zo vloeit de champagne er rijkelijk en bruist het er van de creativiteit. Het mooiste van alles? Jij kunt er naartoe.

Moët & Chandon Canal House

Elf dagen lang staan de deuren het Moët & Chandon Canal House open om je de ultieme champagne-ervaring te bezorgen. Je kunt er niet alleen terecht voor een goed glas champagne; ook vinden er de nodige activiteiten plaats. Wat dacht je van een champagne tasting, om je kennis over je favoriete bubbels te verbreden? Of een fashion clinic van niemand minder dan topcouturier Ronald van der Kemp?

Daarnaast kun je een huiskamerconcert van Alain Clark (én mystery guest) bijwonen, stomen stylist Danie Bles en presentatrice Renate Gerschtanowitz je klaar voor het nieuwe seizoen en tovert creatief talent Ron Simpson het Canal House ’s avonds om tot intieme nachtclub. Ook als je nog geen plannen hebt voor tweede paasdag, zit je hier gebakken. Op 18 april kun je er namelijk genieten van een uitgebreide paaslunch – mét champagne, uiteraard.

Enthousiast geworden?

Het Moët & Chandon Canal House is open van 15 t/m 25 april. Op zaterdag, zondag en tweede paasdag kun je er van 12.00 tot 00.00 uur terecht. Van maandag t/m vrijdag ben je welkom vanaf 17.00 uur en sluiten de deuren om 00.00 uur. Wil je tickets boeken voor een tasting, workshop, concert of de paaslunch? Of een plekje aan de champagnebar reserveren? Dat kan op de website, waar je direct ook meer informatie vindt over de verschillende activiteiten.