de-imposante-siciliaanse-villa-uit-the-white-lotus-is-nu-te-boeken-op-airbnb-238746
©Airbnb

Waar we in het eerste seizoen van The White Lotus het ‘slechts’ met het hotel op Hawaï moesten doen (wél met een view waar je u tegen zegt), krijgen we in het tweede deel van de HBO-hit de ene na de andere spectaculaire plek te zien. Het seizoen speelt zich af op het idyllische Italiaanse eiland Sicilië, dat barst van de weelderige natuur, schilderachtige dorpjes en indrukwekkende architectuur. Voor wie zelf graag ondergedompeld wil worden in het Siciliaanse dolce vita is er goed nieuws: de extravagante villa uit The White Lotus is te boeken op Airbnb.

Verblijf in de villa uit ‘The White Lotus’

Weet je nog toen Daphne haar potentiële bestie Harper kidnapte voor een korte girls trip? De oplettende kijker van The White Lotus weet dat de twee naar Noto vertrokken, een kleine stad die bekend staat om haar klassieke Siciliaanse barokstijl, om te overnachten in een prachtige villa. Het palazzo waar Daphne en Harper hun geheimen met elkaar deelden onder het genot van geestverruimende middelen, ligt echter niet in Noto, maar in de buurt van Palermo, de hoofdstad van Sicilië.

Dit landgoed, genaamd Villa Tasco, bestaat uit een statig palazzo en een grote tuin, en dateert uit de tijd van de Renaissance waarvan sommige delen zelfs stammen uit de vroege jaren 1500. Het imponerende gebouw beschikt over hoge plafonds en ramen met Italiaanse kunst en design in elke hoek, van trompe-l’oeil fresco’s tot Murano-kroonluchters. In de weelderige tuin van 20 hectare vind je een vijver, rozenstruiken, eeuwenoude palm- en citrusbomen, een kas, en – uiteraard – een enorm zwembad. Kortom: alle glorie van de Italiaanse geschiedenis gebundeld op één plek.

Weelderige luxe

Wat je verder kunt verwachten van een verblijf in deze villa? Niets minder dan extreme luxe. Zo vind je in het palazzo een ruime woon- en eetkamer, vier slaapkamers met elk een eigen badkamer, een biljartkamer, een muziekkamer én een bar. Daarbij komt dat je gebruik kunt maken van de service van een volledige staf. Een memorabel verblijf à la Daphne en Harper gegarandeerd.

Mocht dit allemaal je enthousiasme hebben aangewakkerd, wees er dan snel bij. Gezien de populariteit van The White Lotus kunnen we ons namelijk voorstellen dat de reserveringen hard gaan. Voor een verblijf moet je echter wel diep in de buidel moet tasten: de villa kost je zo’n 5.500 euro per nacht, maar dan heb je ook wat. Bekijk hieronder de beelden van Villa Tasca.

Villa uit The White Lotus
©Airbnb
Villa uit The White Lotus
©Airbnb
De weelderige tuin van Villa Tasca
©Airbnb
Het zwembad van Villa Tasca
©Airbnb
Het terras van Villa Tasca
©Airbnb
Villa Tasca
©Airbnb