voor-de-toekomstige-bruid-claes-iversen-opent-een-bridal-pop-up-store-in-amsterdam-221453
©Amanda Drost Photography

Brides-to-be willen gegarandeerd een bezoek brengen aan Amsterdam. De Deens-Nederlandse ontwerper Claes Iversen opent vandaag namelijk de deuren van zijn eerste bridal pop-up store aan het Rokin. Daar kunnen toekomstige bruiden terecht voor de semi-couture bruidscollectie van de ontwerper die vorig jaar gelanceerd werd.

Claes Iversen bridal pop-up store

In de bridal pop-up store is de volledige bruidscollectie van Claes Iversen – die ook Vogue’s editor-in-chief Yeliz kleedde voor haar grote dag – te bewonderen. Ook is het mogelijk een pasafspraak te maken om je droom trouwlook te vinden. Mocht je graag de hulp van Claes himself hebben, wees dan snel met het maken van een afspraak: de ontwerper helpt de eerste bruiden persoonlijk.

Modulaire bruidscollectie

Vorig jaar introduceerde Claes Iversen zijn semi-couture bruidslijn: een modulaire collectie bestaande uit verschillende jurken, tops, rokken, broeken en accessoires. Semi-couture, omdat de collectie vanwege de prijsstelling een stuk toegankelijker is ten opzichte van een couture bruidsjurk.

Het concept geeft bruiden de mogelijkheid om zelf hun perfecte look samen te stellen en deze gedurende de dag aan te passen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld kiezen voor een aparte rok en top, met een lange rok voor de ceremonie en een korte variant voor het feest. Onlangs is de bridal collectie aangevuld met nieuwe stukken, waarmee nog meer gemixt en gematcht kan worden.

Wat? Claes Iversen Bridal

Waar? Rokin 49, 1012 KS Amsterdam

Wanneer? Dinsdag 30 augustus tot en met zondag 18 september, van 10:00 tot 18:00 uur

©Amanda Drost Photography