exclusieve-huwelijksfotos-van-anouk-en-dominique-meet-mr-and-mrs-schemmekes-214133

One word: ja! Anouk Teeuwe (47) en Dominique Schemmekes (28) zijn zaterdag 11 juni getrouwd op het Malieveld in Den Haag, de geboortestad van de zangeres. Anouk droeg als totale verrassing een traditionele witte jurk van Edwin Oudshoorn en Dominique een wit maatpak van kunstenares en designer Sasja Strengholt, geïnspireerd op zijn Ghanese roots. Het ging er allemaal net iets anders aan toe dan bij een ‘gewone’ ceremonie. Anouk gaf het jawoord op het podium tijdens haar eigen concert. Voor een uitzinnig publiek én haar zes kinderen verklaarden de twee elkaar de liefde.

Love was all around us. Lees snel verder en bekijk Vogue’s exclusieve huwelijksfoto’s van Anouk en Dominique.

Details weddinglook

De weddinglook van Anouk zorgde voor de nodige oh’s en ah’s. Het was voor iedereen tot het laatste moment spannend hoe de zangeres haar entree zou maken. Dominique viel stijl achterover toen zijn grote liefde in een white dress mét sluier verscheen van de bekende Nederlandse modeontwerper. Een beslissing die ze last minute nam. De zangeres droeg verder schitterende sieraden van Tiffany & Co. Ontwerpen van onschatbare waarde (lees: meer dan een miljoen euro) waardoor er zelfs beveiliging aanwezig was.

©Marc de Groot
1/3
Native Share

Kinderen Anouk 

Ook de kinderen van Anouk maakten hun entree in stijl. Benjahmin (20), Elijah (18), Phoenix (17), Jesiah (12), Sion (7) en Jelizah (5) werden allemaal gekleed door stylist Kim Keizer. De dresscode: wit. “Wat betreft de kleding van de kinderen, kon ik helemaal losgaan”, aldus Anouks stylist Kim Keizer.

Anouk bruidsjurk
©Marc de Groot
2/3
Native Share

Donatie aan het goede doel

Het stel wilde geen cadeaus. Maar mocht je toch nog iets willen geven, dan vragen ze om een donatie te doen aan B.C. Tripe ThreaT. Dit goede doel wil een positieve omgeving vormen voor jongeren, zodat zij de mogelijkheid krijgen om hun volledige potentie te benutten door middel van sport, cultuur en lifestyle.

exclusieve foto's huwelijk Anouk
©Marc de Groot
3/3
Native Share

Vogue als exclusieve partner

Meer exclusieve huwelijksfoto’s van Anouk en Dominique en hun eerste interview samen als newlyweds vind je in de aankomende Vogue-special Anouk & Dominique – The Wedding Album, dat 30 juni verschijnt. De special als eerste in huis hebben? Pre-order dan hier.