sarah-hyland-droeg-twee-vera-wang-jurken-tijdens-haar-californische-bruiloft-220466

Afgelopen weekend vond de bruiloft van Modern Family-actrice Sarah Hyland en haar verloofde Wells Adams plaats. De twee trouwden tijdens een intieme romantische ceremonie in een Californische wijngaard, omringd door familie, vrienden en Sarahs Modern Family-collega’s. Lees hieronder het verhaal van Hyland en Adams en bekijk de sprookjesachtige beelden van hun grote dag.

Sarah Hyland en Wells Adams

Actrice Sarah Hyland ontmoette tv- en radiopresentator Wells Adams op social media. Hun eerste date was op een pre-benefiet van de Emmy’s in september 2017. “Mijn agent kon niet naar het evenement komen, dus nodigde ik Wells uit om me daar te ontmoeten”, herinnert Sarah zich. “Ik nam hem bij de hand en ging met hem naar een afgelegen hoekje om te praten, aangezien ik had opgeschept over het hebben van een date tegen mijn Modern Family-castleden. Uiteindelijk dansten we de hele nacht door, zo veel dat we uiteindelijk een van de laatste mensen waren. Ik gaf Wells een lift terug naar zijn hotel en uiteindelijk vroeg ik onze chauffeur Derek om nog een rondje te rijden, zodat we nog even samen konden zijn voor onze eerste kus.”

Het aanzoek

De twee verloofden zich terwijl ze samen op vakantie waren in Fiji in juli 2019. “Ik was er 99 procent zeker van dat Wells een aanzoek zou doen, dus probeerde ik op het laatste moment zoveel mogelijk witte ensembles in te pakken als ik maar kon”, geeft Sarah toe. “Wells vroeg me ten huwelijk op een privé-eiland, dat grappig genoeg Honeymoon Island heette, voor de kust van het resort waar we verbleven.”

Wells vertelde Sarah dat hij een foto ging maken met zijn drone, en hij stond erop om de draagtas bij zijn voeten te houden ‘voor de batterij’. Hij gaf Sarah toen zijn glas wijn en knielde om de batterij te pakken. “Toen hij zich weer naar me omdraaide, had hij een ringdoosje van Lorraine Schwartz in zijn hand en ik viel bijna flauw”, zegt Sarah. “Vervolgens zag ik opeens een man uit de bosjes springen die foto’s van ons begon te maken. Ik verstijfde en realiseerde me toen snel dat Wells iemand had ingehuurd om in de bosjes te wachten tot het zover was.”

De voorbereidingen van de bruiloft

De twee begonnen hun bruiloft te plannen in september 2019. “Omdat ik aan het laatste seizoen van Modern Family begon, wilden we alvast de basis leggen voor de bruiloft, zodat ik me eerst kon concentreren op het afsluiten van zo’n belangrijk hoofdstuk in mijn leven”, zegt Sarah. “Dus besloten we een datum te prikken – de eerste van vele – en huurden we Mindy Weiss in als onze weddingplanner. Ook boekten we onze locatie, afterparty-locatie, band en fotograaf.” Ze zouden een paar weken nadat Sarah klaar was met het filmen van de finale van het seizoen weer in de trouwplanning duiken, maar toen ging de wereld in lockdown. “Toen wist ik dat de grote bruiloft die we gepland hadden, nog zeker twee jaar op zich zou laten wachten”, zegt Sarah. “Wells geloofde me niet, maar helaas had ik gelijk.”

Begin 2022 hervatten ze hun plannen. “Kort daarna kwam ik erachter dat ik voor drie maanden naar Duitsland zou verhuizen om een televisieprogramma op te nemen”, herinnert Sarah zich. “Dus we zijn echt al sinds 2019 bezig met het plannen van deze bruiloft, over de hele wereld. Californië, Duitsland, Canada, Mexico. Het is een wilde gekke rit geweest, maar Mindy heeft het ons heel gemakkelijk gemaakt.”

Rehearsal dinner

Het weekend begon met een rehearsal dinner in de wijngrotten van Sunstone Vineyards in Santa Ynez, Californië. Het was een intieme groep van alleen de bruid en bruidegom, hun respectievelijke families, hun bridal party en hun trouwambtenaar (en Modern Family-castlid) Jesse Tyler Ferguson en zijn man Justin Mikita. Ze versierden de ruimte met hoge kaarsen, donkere rozen en schalen tot de rand gevuld met pruimen. Een Spaanse gitarist trad op tussen de speeches door. Sarah lijdt aan een nieraandoening waardoor haar jongere broer Ian in september 2017 een nier aan haar doneerde. Zijn toast op zijn zus maakte iedereen aan het huilen. “Er was geen droog oog te bekennen”, zegt Wells. Na het diner liep het stel naar de binnenplaats van Sunstone voor een welkomstfeest met al hun gasten.

Twee Vera Wang-jurken

Sarah wist toen ze in 2019 begon met het plannen van haar huwelijk dat ze Vera Wang wilde dragen op haar trouwdag. “We hadden onze locatie al gekozen voordat ik begon met het stylingproces met Brad [Goreski] en Daniela [Viviana-Romero], dus we wilden een jurk die echt paste bij die esthetiek,” legt ze uit. “Onze locatie heeft het kleurenpalet van een kasteel op het Franse platteland met het architectonische ontwerp van een Italiaans kasteel.”

Sarah is altijd al dol geweest op korsetten en een gevoel van ouderwetse romantiek, dus ze was op zoek naar een moderne uitvoering van een stuk dat anders misschien in een Shakespeareaans toneelstuk thuishoort. “Ik paste een jurk bij Vera die perfect zat”, zegt ze. Ze maakten een paar kleine aanpassingen – de sleep werd langer en er werden zakken en een Franse buste toegevoegd – aan een ivoorkleurige zijden baljurk met sweetheart-halslijn en tule mouwen. De jurk werd geaccentueerd met een lange sluier van Italiaanse tule met een kanten rand.

Toen het koppel na de lockdown de huwelijksplanning hervatte, ging Sarah terug om de jurk opnieuw te passen om er zeker van te zijn dat het nog steeds de ware was. Dat was gelukkig zo, maar haar oog viel ook op een andere jurk: een nauwsluitend exemplaar van geborduurd kant met gedrapeerde mouwen. “Ik kon met geen mogelijkheid kiezen tussen de twee”, zegt ze. “Dus voegde ik uiteindelijk een tweede look toe.”

De ceremonie

Sarah liep met haar vader door een gangpad dat midden in de wijngaard was gelegd. “Ik bleef mezelf eraan herinneren om naar mensen en Wells te kijken”, zegt ze over haar aanpak om in het moment aanwezig te blijven. “Ondertussen sta ik daar te huilen als een kind”, lacht Wells. “Oncontroleerbaar.”

Het was Jesse’s eerste huwelijk als trouwambtenaar, en hij leidde een ceremonie die zowel gelach als vreugdetranen uitlokte. “Ik ken Jesse al sinds mijn achttiende. Ik herinner me zijn eerste date met zijn man Justin nog”, zegt Sarah. “We hebben al zoveel meegemaakt. Jesse en Justin en Wells en ik hebben samen gereisd, gewoon met z’n vieren. Dus het was echt speciaal om hem daar te hebben.” Het koppel sprak hun geloften uit. “Ik had Vera Wang zakken in mijn jurk laten maken, zodat ik mijn zakdoek bij de hand had”, zegt Sarah. Toen de dienst eindigde, liepen ze naar buiten op het nummer First Day of My Life van Bright Eyes.

Het feest

Later liep iedereen door het landgoed naar de achterkant van het terrein voor de receptie. “Ik wilde dat het open en luchtig aanvoelde, alsof we in de natuur waren”, zegt Sarah. Om dat te bereiken waren er latwerken met veel groen, bloemen en wijnranken en draperieën verwerkt in het decor. Op dat moment kleedde Sarah zich om in haar tweede Vera Wang-jurk. Het pasgetrouwde stel gaf een welkomstspeech waarna het feest pas echt begon. Vanwege geluidsoverlast in de omgeving werd er voor de afterparty van locatie gewisseld en reisde de groep met schoolbussen naar een andere wijnmakerij. Daar werden ze begroet door een dj, een enorme dansvloer en een taco-truck. Sarah trok een korte kralenjurk aan van Georges Hobeika Couture.

De volgende ochtend kwam iedereen bij elkaar onder het genot van een Bloody Mary of een Mimosa. “Het was een leuke manier om het weekend af te sluiten, om te ontspannen en tijd met vrienden door te brengen”, zegt Sarah. “En ons gewicht in pannenkoeken eten!”

De bruiloft van Sarah Hyland en Wells Adams in foto’s

©John & Joseph
1/25
Native Share
©John & Joseph
2/25
Native Share
©John & Joseph
3/25
Native Share
©John & Joseph
4/25
Native Share
©John & Joseph
5/25
Native Share
©John & Joseph
6/25
Native Share
©John & Joseph
7/25
Native Share
©John & Joseph
8/25
Native Share
©John & Joseph
9/25
Native Share
©John & Joseph
10/25
Native Share
©John & Joseph
11/25
Native Share
©John & Joseph
12/25
Native Share
©John & Joseph
13/25
Native Share
©John & Joseph
14/25
Native Share
©John & Joseph
15/25
Native Share
©John & Joseph
16/25
Native Share
©John & Joseph
17/25
Native Share
©John & Joseph
18/25
Native Share
©John & Joseph
19/25
Native Share
©John & Joseph
20/25
Native Share
©John & Joseph
21/25
Native Share
©John & Joseph
22/25
Native Share
©John & Joseph
23/25
Native Share
©John & Joseph
24/25
Native Share
©John & Joseph
25/25
Native Share

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.