alles-over-de-hagelwitte-weddinglooks-van-anouk-dominique-en-de-kinderen-214131

Rock-‘n-roll and romance: niet alleen Anouk in haar dazzling dress, maar ook Dominique en de kinderen verschenen in een denderende weddinglook. Benjahmin (20), Elijah (18), Phoenix (17), Jesiah (12), Sion (7) en Jelizah (5) werden allemaal gekleed door stylist Kim Keizer. De dresscode: wit. “Wat betreft de kleding van de kinderen, kon ik helemaal losgaan.”

Kinderen Anouk in het wit

“Jelizah is totaal geïnspireerd op Rihanna. Zij wilde de grootste jurk die ik kon vinden met lange handschoenen. Phoenix is deze week gevallen tijdens haar basketbalwedstrijd, dus loopt nu op krukken en kan de strapless jurk met sleep nu niet meer aan. Maar ik heb nog een jurk weten te scoren met een geweldige split.”

En de jongens? “Die gaan helemaal geïnspireerd op gangsters uit Los Angeles, white and iced out. Ik heb Jonathan Christopher gevraagd om de pakken van de jongens te maken. Alle kinderen dragen verder dezelfde sneakers, vanuit het idee dat ze allemaal basketballen. Het gaat om de Nike Air Force 1’s, de eerste uit 1982 die ontworpen waren speciaal voor basketballers met de Nike Air-technologie. De oudste zoon van Anouk, Benjahmin, draagt ook nog iets van zijn eigen label Gabba: een bivakmuts en een bril. Het is een gangsta wedding in Nederland met meer dan een miljoen euro aan Tiffany & Co. sieraden met security en al!”

Weddinglook Anouk en Dominique

Anouk verscheen op de dag dat het om till death do us part gaat, in iets wat je totaal niet van de zangeres verwacht. Zo’n zes dagen voor de grote dag besloot ze om bij Edwin Oudshoorn een jurk te passen. Tot vandaag – zelfs voor Dominique – bleef het nog spannend. Draagt ze een traditionele jurk of een power suit? Het werd uiteindelijk een prachtige witte jurk met een strik en veel glitters.

Dominique droeg een wit op maat gemaakt pak van kunstenares en designer Sasja Strengholt, geïnspireerd op zijn Ghanese roots.

Vogue als exclusieve partner

Meer exclusieve huwelijksfoto’s van Anouk en Dominique en hun eerste interview samen als newlyweds vind je in de aankomende Vogue-special Anouk & Dominique – The Wedding Album, dat 30 juni verschijnt. De special als eerste in huis hebben? Pre-order dan hier.