op-naar-de-capsule-wardrobe-deze-hoge-laarzen-vormen-de-perfecte-basis-voor-elke-najaarslook-264459
©Edward Berthelot/Getty Images

Hoge laarzen zijn al jaar en dag geliefde najaarsitems. Ook tijdens de recente Copenhagen Fashion Week waren ze ruim vertegenwoordigd. Met de streetstylebeelden in het achterhoofd selecteerde Vogue zeven laarzen die je nu alvast kunt aanschaffen voor de herfst – en die gegarandeerd je go-to’s gaan worden.

Hoge laarzen voor komend najaar

Zwarte laars van Whistles

Grote modehuizen als Hermès, Chanel en Jacquemus vermengen fashion regelmatig met paardensport. We zien dan ook steeds vaker hoge laarzen die aan klassieke ruiterlaarzen doen denken; comfortabele en minimalistische designs waar je niet snel op uitgekeken raakt.

laars, whistles
©de Bijenkorf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laars van leer, € 259

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Off-white laars van Alohas

Het Spaanse Alohas blijft harten voor zich winnen. Zo ook met deze witte laars, die we in het vroege najaar graag met blote benen dragen.

©de Bijenkorf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isobel laars van leer, € 340

Caitlin-laars van BA&SH

Western boots lijken de tand des tijds steeds opnieuw te weerstaan. Met dit exemplaar van BA&SH zit je voorlopig dus wel goed. Mooi onder zowel een monochrome look als een stijlvolle retroprint.

lange laars, hoge laarzen
©De Bijenkorf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caitlin-cowboylaars van kalfssuède, € 530

Cowboylaars van Toral

Waar de cowboylaars van BA&SH een elegante hak heeft, komt de western boot van Toral met een flinke blokhak. Hoewel het ook deze laars niet aan elegantie ontbreekt, past die qua look en comfort net iets sneller in een alledaagse outfit.

toral, laars, leer, cowboylaars
©de Bijenkorf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiona Marron cowboylaars van leer, € 389

Brooke-laars van Vagabond

De minimalistische Brooke-laars van Vagabond geeft elke look een stoerder tintje. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de blokhak en de plateuzool; van heel andere orde dan de gemiddelde klassieke laars.

zwarte laars
©de Bijenkorf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brooke-laars met doorgestikte details, € 200

Camel laarzen van Notre-V

Laarzen van Notre-V zijn vaak geliefd bij modeliefhebbers die niet terugdeinzen voor een vleugje bohemian. Deze camel laarzen lenen zich goed voor een denim outfit, evenals een all white look.

hoge laarzen
©Zalando

 

 

Notre laarzen AP250, € 249,95

Groene laarzen van Manfield

Een capsule wardrobe vraagt niet uitsluitend om zwart-, bruin- of beigetinten. Na een periode van dopamine dressing en Barbiecore voegen we er net zo makkelijk een felgroene laars aan toe.

laarzen, hoge laarzen dames
©Manfield

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groene leren hoge laarzen met hak, van € 189,99 voor € 132,99

Liever een kortere laars? Vogue selecteerde eveneens de mooiste enkellaarzen die perfect passen onder flared of bootcut jeans

Vogue.nl ontvangt een commissie wanneer je iets aanschaft via een affiliatelink op onze site.