van-collier-tot-croissant-ring-5-sieraden-waar-je-nooit-op-uitgekeken-raakt-273519

Wat betreft onze kledingkeuze zijn we vaak gevoelig voor trends, als het gaat om sieraden een stuk stijlvaster. Onze sieradendoos is een ‘schatkist’ vol stukken die we in de loop der jaren verzamelen. Gekocht, gekregen of geërfd op cruciale momenten in ons leven: een eerste baan, een kersvers huwelijk of het verlies van een dierbare. We gebruiken sieraden als stepping stones van mijlpaal naar mijlpaal.

Toch heb je heus niet altijd een reden nodig om jezelf op elegante sieraden te trakteren. Sterker nog: een mooi nieuw sieraad toevoegen aan je collectie, is toch al een speciaal moment an sich?

5 tijdloze en verfijnde sieraden 

Mocht je op zoek zijn naar een sieraad, dan shop je deze bij The House Of Jewels. Dit luxe sieradenlabel van Hollandse bodem ontwerpt en vervaardigt hoogwaardige sieraden, met behulp van de beste materialen, technieken en afwerkingen. Daarom vind je er enkel tijdloze sieraden van 14 en 18-karaats goud. Zo ben je er zeker van dat je aankopen generaties lang meegaan. Of het nu gaat om een paar minimalistische oorringen voor elke dag, of een oogverblindende verlovingsring. Wij zetten er vijf onder elkaar, die je absoluut aan jouw eigen ‘schatkist’ wil toevoegen.

Oorringen Jessie

Te beginnen met deze unieke Jessie-oorringen van 14-karaats geelgoud. Het geribbelde ontwerp en de perfecte tussenmaat maken dit paar ideaal om elke dag te dragen. Naar kantoor, een diner of wanneer je de kinderen ophaalt. Daarnaast combineer je ze gemakkelijk met de rest van je collectie.

Geribbelde oorringen van The House Of Jewels

Jessie oorringen van The House Of Jewels, € 839

 

Collier Georgia

Collier Georgia is een sieraad waar we hoogstwaarschijnlijk allemaal van dromen. Deze grove halsketting van 14-karaats geelgoud met veerslot is de definitie van veelzijdigheid. Je draagt ‘m als statement piece, of in combinatie met een hanger uit de collectie. Zo kun je Georgia nog beter laten aansluiten op je persoonlijke stijl.

Collier met veerslot van The House Of Jewels

Georgia collier van The House Of Jewels, € 3699

 

Croissant-ring Jilly

Net als de eerdergenoemde Jessie-oorbellen, heeft Ring Jilly een geribbeld ontwerp van 14-karaats geelgoud. Opvallend genoeg om zelf een indruk achter te laten, maar ook goed te combineren met andere items; bijvoorbeeld een schakelarmband of aanschuifringetje met een edelsteen.

Ring van The House Of Jewels

Jilly ring van The House Of Jewels, € 549

 

Armband Kyra

In tegenstelling tot een gewone schakelarmband, heeft Kyra platte schakels. Dat geeft ‘m een bijzondere twist. Verder (wederom) gemaakt van 14-karaats geelgoud, waardoor je er een heel leven lang plezier van hebt. Ook deze armband combineer je gemakkelijk met andere stukken uit de collectie, de bedels in het bijzonder.

Armband van The House Of Jewels

Kyra armband van The House Of Jewels, € 1199

 

Ring Stephanie

Als we kenners mogen geloven, brengt amethist harmonie en innerlijke rust. Dat maakt ring Stephanie de investering direct waard. De 14-karaats geelgouden ring bevat een groene amethist in cushion-vorm, omringd met kleine diamantjes. Een sieraad om instant verliefd op te worden.

Armband van The House Of Jewels

Stephanie ring met groene amethist van The House Of Jewels, € 1899

Wil je meer verfijnde sieraden van The House Of Jewels ontdekken? Je shopt de bovenstaande items bij één van ruim 100 juweliers in Nederland en België.