zelfs-bratz-poppen-zijn-geobsedeerd-door-maison-margielas-viral-couturebeautylook-284694
©Maison Margiela

Move over Barbie – Bratz neemt de spectaculairste beautylook van de Parijse coutureweek over. Make-up artist Pat McGrath bevestigde vorige week nog eens haar icoonstatus tijdens John Galliano’s Maison Margiela Artisanal-show, waar ze bij de modellen een glasachtige, bijna porseleinen huid creëerde. Afgelopen week was het internet in de ban van de fascinerende beautylooks, die nu zowel de aandacht hebben getrokken van mensen als van poppen. Zo gaf Bratz haar eigen draai aan de bijzondere Margiela-looks van Pat McGrath. Enter: Bratzgiela.

Pat McGrath x Bratz 

Bratz – de poppen met een passion for fashion – veroverde afgelopen week Instagram met haar recreaties van McGraths bijzondere beautylook. Compleet met een selectie van Galliano’s fantastische, op de jaren dertig geïnspireerde outfits. Naast de buitengewoon glimmende huid werden de ‘Margiela Bratz’ opgemaakt met blauwe en groene make-up, dunne wenkbrauwen en hoogglanzende metallic lippen – precies zoals Pat McGrath het deed. Hoe de poppen er uiteindelijk uitzien, kun je hieronder bekijken.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De looks die McGrath voor Margiela creëerde, versterkten Galliano’s combinatie van “personages en couture”, zoals opgemerkt door Vogue Runways Sarah Mower. Laat het maar aan McGrath over om zó viral te gaan dat zelfs de levenloze onder ons er niet meer omheen kunnen en de look namaken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bratz (@bratz)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.