beyonce-hint-op-lancering-van-haar-eigen-haarverzorgingslijn-254968
©Getty Images

Nieuwe ondernemingen van beroemdheden schieten tegenwoordig als paddestoelen uit de grond. Angelina Jolie lanceert binnenkort haar eigen modelabel, en ook Beyoncé heeft duidelijk plannen. Hoewel Queen B nog niets officieel heeft bevestigd, hebben we alle reden om aan te nemen dat ze straks haar eigen haarverzorgingslijn op de markt brengt. Haarverzorging van Beyoncé; we’re in.

Haarverzorging van Beyoncé

Dat Beyoncé vermoedelijk haar eigen haarproducten lanceert, zal je misschien niet verbazen. Niet alleen omdat ze nu eenmaal een coupe heeft om jaloers op te zijn, maar ook omdat ondernemen haar ding is. Met titels als zangeres, songwriter, actrice én modeontwerpster kan je Beyoncé met recht een creatieve duizendpoot noemen. En dan kan een eigen haarverzorgingslijn er ook nog wel bij. Goed, hoe kwam dit nieuws nu ineens de wereld in?

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Op Instagram deelde Beyoncé een bericht met twee foto’s en een ietwat nostalgische tekst. Op de eerste foto zien we Beyoncé voor de spiegel, gewapend met haarstylingtools. De tweede foto is er eentje uit de oude doos, vermoedelijk op de kappersstoel van haar moeders salon – leiden we af uit het bericht dat daarna volgt. ‘Hoeveel van jullie wisten dat het vegen van de vloer in mijn moeders haarsalon mijn eerste baantje was? Destiny’s Child begon met het optreden voor mensen die ondertussen hun haren lieten doen’, aldus Beyoncé.

‘Hair journey’ 

En daar is kennelijk de basis gelegd voor haar lancering, wat die dan ook precies moge zijn. ‘In mijn moeders salon zag ik dat de manier waarop we ons haar verzorgen en vieren, rechtstreeks invloed kan hebben op ons ‘zijn’. Nu ik zoveel geleerd heb over mijn hair journey, en altijd al droomde over het voortzetten van wat zij heeft opgebouwd, kan ik niet wachten om jullie kennis te laten maken met wat ik heb gemaakt.’

Dat kan maar één ding betekenen, zou je denken. Haarverzorging van Beyoncé. Producten die ‘al zijn uitverkocht voordat ze überhaupt zijn gelanceerd’, aldus platform We the culture.