de-manicure-waar-hailey-bieber-momenteel-dol-op-is-kersenbloesemnagels-300226
©Getty Images

Als flowers niet groundbreaking genoeg zijn voor de lente, dan is de zomer misschien een goed moment. Dat lijkt de boodschap te zijn van Hailey Bieber, als we afgaan op haar nieuwste manicure. Net na de aankondiging van haar eerste zwangerschap met echtgenoot Justin, showde het model en de beautyondernemer een nieuwe bloemenmanicure op Instagram: kersenbloesemnagels.

De kersenbloesemnagels van Hailey Bieber

De ovaalvormige nagels van Bieber, gemaakt door haar vaste nagelstylist Zola Ganzorigt, waren voorzien van nail art in de vorm van kersenbloesem, afgewerkt met roze strasssteentjes en gezet op een transparante basis. Ganzorigt gebruikte OPI’s GelColour-collectie om de look te creëren, met de kleur Bubble Bath als basis en afgemaakt met Stay Shiny Top Coat van het manicuremerk.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Zo mooi als nail art is, zo mooi is het op dit moment om bloemen en andere natuurlijke accenten op je vingertoppen te zetten. Wereldwijd is het aantal zoekopdrachten op Google naar ‘floral nail art designs‘ de afgelopen maanden met maar liefst 80 procent gestegen. Of het nu een tuin vol wilde bloemen, madeliefjes, tulpen of echte gedroogde microbloemen op de nagels zijn (zie het nieuwste werk van nagelkunstenaar Betina Goldstein), bloemen zijn nog nooit zo cool geweest.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)