hailey-bieber-koos-voor-deze-klassieke-manicure-in-haar-zwangerschapsaankondiging-297865
©Getty Images

Als je als A-lister je zwangerschap aan de wereld wilt aankondigen, doe je dat in vol ornaat – dat weet iedereen. Of het nu gaat om de ontblote baby bump van Rihanna in Central Park, of om Beyoncé die stralend voor een muur van bloemen zit: de keuzes voor haar, make-up en nagels zijn bijna net zo belangrijk als het nieuws zelf. Nou ja, soort van. Hailey kondigde haar zwangerschap aan via een stralende Instagram-video. Wat ook straalde? Haar manicure. Want uiteraard kunnen de perfecte nagels voor Hailey Bieber niet ontbreken.

‘Glazed donut’ nagels van Hailey Bieber

Daarom is het alleen maar toepasselijk dat Hailey Bieber de komst van baby Bieber aankondigde met een vertrouwde manicure. Op lange, amandelvormige nagels droeg Bieber een oude favoriet – haar beauty signature – de ‘glazed donut’ manicure. De lichtroze kleur van de iriserende look was net zo stralend als zijzelf, met haar onmiskenbare zwangerschapsgloed die duidelijk op de foto’s te zien was. Het is overigens niet de eerste keer dat de nagels van Hailey ons de perfecte inspiratie geeft voor een vrolijke manicure.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De perfecte zwangerschapsmanicure

De nagels werden verzorgd door Zola Ganzorigt – de originele artiest achter de manicure die een paar jaar geleden viral ging. Biebers zachte, neutrale manicure was de perfecte keuze om tegelijkertijd het heuglijke nieuws aan te kondigen en haar geloften met Justin te vernieuwen na bijna zes jaar huwelijk. Zoals we allemaal weten, is een neutrale manicure veelzijdig, bescheiden en perfect voor de moeder in spe. Gefeliciteerd aan het gelukkige paar.

De manicure van Hailey Bieber in de aankondiging van haar zwangerschap op Instagram.
©Instagram @haileybieber

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.