amanda-seyfrieds-lange-lokken-ondergaan-een-gigantische-verandering-voor-het-met-gala-296675
©Getty Images

Echte beautyliefhebbers weten dat het Met Gala hét moment is om te pronken met een nieuwe haarkleur, en Amanda Seyfried gaf ons een masterclass. De ster ruilde haar kenmerkende lange blonde lokken in voor een platina tint.

Amanda Seyfried op het Met Gala 2024

Haar nieuwe haar voelt passend aan bij het thema van dit jaar. De kleur doet mystiek en etherisch aan, alsof Seyfried één is met de tuin waaruit ze tevoorschijn is gekomen. Alsof de kleurverandering nog niet genoeg was, heeft haarstylist Renato Campora haar manen perfect gestyled. Hij plaatste de lokken zorgvuldig in Old Hollywood-achtige krullen langs haar voorhoofd. De achterkant van het haar zat daarentegen in een strakke knot. De look werd afgemaakt met een prachtig hoofddeksel, dat lijkt op bladeren aan een wijnrank.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Op naar de glamour: Seyfried vertrouwde op Lancôme om haar red carpet ready te maken. Haar make-up was klassiek, met een fris gezicht, een zacht gebronsde huid en lange wimpers. Het opvallendste was echter een fel paarse lip die goed paste bij haar zilveren Prada-jurk met bloemen.

Beautyvoorbeeld

Als ervaren Met Gala-deelnemer kunnen we er altijd op vertrouwen dat Amanda Seyfried een opvallende look neerzet. Haar look uit 2023 is een van onze favorieten aller tijden en ook geïnspireerd op vintage glamour. Ze ging destijds voor weelderige krullen die nu op te veel moodboards te vinden zijn. Aangezien Seyfried altijd de smaakmaker is op het gebied van beauty, vragen we ons nu af of er weer een voorbeeld genomen zal worden aan Seyfrieds haarlook: wordt platina de haarkleur van de zomer?

Amanda Seyfried op het Met Gala 2024

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.