cara-delevingnes-bob-is-het-perfecte-kapsel-voor-de-zomer-249392
©Getty Images

Cara Delevingne is de nieuwste beroemdheid die bezwijkt voor de haartrend van het moment. Met haar bob voegt ze zich bij alle andere celebs, van Hailey Bieber tot Zendaya, die dit jaar voor korte kapsels gaan. Het fijne aan de bob: je stylet het kapsel op talloze verschillende manieren. En Delevingne voegt er een nieuwe manier aan toe die perfect is voor de zomer.

Cara Delevingne gaat voor een ‘beach bob’

Zeg hallo tegen de beach bob, een kort kapsel dat gekenmerkt wordt door warrige golven en stompe punten. De nieuwe stijl, geknipt door kapper Riawna Capri, accentueert Cara Delevingnes jukbeenderen en kaaklijn. Bovendien kan het worden gestyled voor evenementen of voor dagelijks gebruik. Het kapsel van het model is extra zomers, omdat de bob wordt gecombineerd met babyhighlights. Hierdoor ziet het haar eruit alsof het verlicht is door de zon – een goede tip om rekening mee te houden als je het kapsel nabootst.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Bob stylen

Het beste van een strandbob is dat alles wat je nodig hebt om er goed uit te zien, een beetje zout is. Dit kan vanuit de zee, maar ook gemakkelijk met zoutspray, zoals de Texturizing Salt Spray van Balmain Hair Couture. Spray het product op nat haar, knijp het in en laat het drogen voor de ultieme nonchalante golf.

Als je geen fan bent van zoutspray – en je toevallig niet snel naar een strand gaat – is er nog een gemakkelijke manier om golven te creëren. Met een wafeltang creër je gemakkelijk beach waves bij een bob. Beach bob-perfectie: wij zijn voor.