de-nieuwe-bob-van-jennifer-aniston-is-de-perfecte-haarinspiratie-voor-de-zomer-300344
©Getty Images

Is er een kapsel dat Jennifer Aniston níét staat? Geef daar maar geen antwoord op, aangezien we bewijs hebben dat ze alles kan hebben. Of het nu haar iconische Rachel-kapsel is – dat een paar jaar geleden weer een renaissance beleefde – of de moeiteloze  laagjes waar zij en haar kapper Chris McMillan vaak voor kiezen, Anistons benijdenswaardig goede haar biedt altijd genoeg kapselinspiratie. En dat is ook nu weer het geval: de nieuwe bob van Jennifer Aniston is het kopiëren namelijk meer dan waard.

Jennifer Aniston heeft een nieuwe bob

Toen Jennifer Aniston afgelopen zondag een verschijning maakte om The Morning Show te promoten, bewees ze dat ze nog veel meer in haar mars heeft. Zo showde ze – gekleed in een rode jurk met bloemenprint van Reformation – een korter bobkapsel dat de bovenkant van haar schouders sierde en haar gezicht omlijstte, en haar in hetzelfde kamp plaatste als talloze andere beroemdheden die de laatste tijd zijn bekeerd door de boblook. Gestyled op een natuurlijke manier met een lichte flick aan de uiteinden, voelde de nieuwe coupe leuk, flirty en jeugdig aan.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De nonchalante, zonovergoten California girl-stijl is typisch Aniston. Om haar lokken – die misschien van lengte veranderen, maar zelden afwijken van haar kenmerkende, gezichtsbepalende vorm of die honingblonde tint – te complementeren, ging ze voor een natuurlijke make-uplook met een bruin getinte smoky eye.

De nieuwe bob van Jennifer Aniston past volledig bij haar – met de kenmerken van haar vorige looks, maar in een kortere, duidelijk frissere stijl. Jen does it again…

Jennifer Aniston met haar nieuwe bob
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.