laat-je-voor-je-volgende-manicure-inspireren-door-deze-warme-nagelkleur-van-koningin-maxima-241663
©ANP

Koningin Máxima is op dit moment bezig met een tour door de Caribbean, en wij spotten een wel heel mooie, warme nagelkleur bij haar. Te weten: chocoladebruin. Wie van neutrale kleuren op de nagels houdt, zal geheid geïnspireerd raken door deze nagels van koningin Máxima.

Comeback van de kleur bruin

Koningin Máxima, Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Lilly Collins: je zult deze namen niet snel in een rijtje zien, maar wat deze stijlvolle vrouwen gemeen hebben, is hun liefde voor chocoladebruine nagels. Zo blijft de mokkamanicure van J.Lo nog altijd razendpopulair. Dit komt mede omdat de kleur bruin (en andere warme, aardkleurige tinten) een comeback maakt.

De kleur was vooral in de jaren zeventig geliefd. Dat bruin – en andere warme aardekleuren, zoals oranje en terra – nu een heropleving maakt, bevestigt Máxima met haar nagellook. Bruin is een romantische kleur die nooit saai is. Vooral in combinatie met neutrale kledingstukken. Denk: een crèmekleurige wollen trui en bruine laarzen. Het is geen wonder dat de warme nageltint populair is tijdens de koude wintermaanden.

De chocoladekleurige nagels van koningin Máxima

Máxima combineert haar bruine nagels met bruinkleurige sieraden. Bekijk de look hieronder en laat onze koningin jouw inspiratiebron zijn voor je volgende manicure-afspraak (of manicuremomentje thuis).

Koningspaar en prinses Amalia bezoeken Sint Maarten
©ANP