deze-gezichtsolie-is-favoriet-bij-franse-vrouwen-en-het-is-mijn-nieuwe-beautygeheim-303037
©Spotlight

Mijn nieuwste ontdekking op het gebied van huidverzorging is nu al een cultproduct – en een bestseller in Azië. Ondanks de naam is de Advanced Youth Watery Oil van Guerlain populair bij vrouwen van alle leeftijden, zo populair zelfs dat er volgens Guerlain elke 26 seconden een flesje van de ‘magische olie’ wordt verkocht.

Gezichtsolie van Guerlain

Het merk schrijft het succes van de formule toe aan de unieke ultralichte en waterachtige textuur, waardoor het een goede optie is voor iedereen die niet houdt van het gevoel van een olie op het gezicht. Een van de redenen waarom ik persoonlijk van dit product ben gaan houden, is de manier waarop ik het kan gebruiken om mijn make-up bij te werken. Ik heb ontdekt dat het geweldig is om mijn huid te revitaliseren net wanneer ik dat nodig heb aan het einde van de dag. Daarom ben ik het mijn “7pm skincare hit” gaan noemen. Ik grijp er elke dag op dat moment naar, wanneer mijn huid een oppepper nodig heeft.

“Het is perfect na een dag werken”, zegt María Borrás van Guerlain. “Twee druppels zullen de huid opladen en dienen ook om make-up bij te werken. Het geeft de huid ook een extra glans.”

Multifunctioneel

De formule is gebaseerd op vijf ingrediënten afkomstig van bijen. Die zijn perfect om de huid te voeden en te herstellen van externe agressors, en de olie kan dag en nacht gebruikt worden als serumlaag. Het product bevat zwarte bijenhoning uit Bretagne en drie andere honingvariëteiten uit Corsica, Ikaria en Åland, plus koninginnengelei.

Het beste eraan is dat het spul multifunctioneel is. Breng het aan op je wangen als laatste stap voor een dewy make-up look of dep het over je make-up gedurende de dag voor een snelle opfrissing. Je kunt het ook gebruiken om je wenkbrauwen te voeden en te verzorgen of om om oogmake-up te verwijderen. Of breng het aan op je nagelriemen voor een hydraterende hit.

guerlain gezichtsolie
©Douglas

Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil van Guerlain, € 57,92

Vogue.nl ontvangt een commissie wanneer je iets aanschaft via een affiliatelink op onze site. Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue ES.