vergeet-taylor-merchandise-deze-op-the-eras-tour-geinspireerde-manicure-is-onmisbaar-voor-swifties-301124
©Getty Images

Vergeet de Swiftie-armbanden en officiële merchandise voor The Eras Tour van Taylor Swift, die afgelopen maand in Europa werd afgetrapt. Het is tijd om je te onderscheiden met een gepaste manicure, geïnspireerd op de muziek van de zangeres. Enter: Taylor Swifts The Eras Tour-manicure.

Taylor Swifts The Eras Tour-manicure

Nagelstylist Saskia Fenwick creëerde de ultieme Swiftie-manicure. Elke nagel staat symbool voor een ander album. “Dus Taylor Swift, Fearless, Speak Now, Red, 1989, Reputation, Lover, Folklore/Evermore, Midnights en Tortured Poets Department”, legt de nagelstylist uit. Met een transparante basis kunnen Swift-fans het album in één oogopslag herkennen aan elk van de nagelsymbolen – van een gitaar tot haar beroemde rode-hartjes-bril.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Fenwick, een enorme Swiftie die helaas geen kaart heeft kunnen bemachtigen, creëerde de op The Eras Tour geïnspireerde manicure door elke nagel in de kleur van één van haar albums te lakken. Swift zelf is ook geen onbekende als het gaat om deze kleurrijke nageltrend. Zo droeg de koningin van de Easter eggs de manicure bij het aftrappen van haar tour in maart 2023 (waarvoor ze een indrukwekkende work-outroutine volgde om in vorm te blijven). Mocht je het geluk hebben in het bezit te zijn van kaarten voor één van haar aankomende concerten in Amsterdam (op 4, 5 of 6 juli) vermijd dan de lange rijen voor de tour-merchandise. Laat in plaats daarvan je Swiftie-nagels zien – wie heeft er immers nóg een tote bag of waterfles nodig?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Saskia Fenwick (@saskiafenwick)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift)