adwoa-aboah-onthult-haar-zwangerschap-tijdens-het-met-gala-2024-296541
©Getty Images

Babynieuws! Adwoa Aboah is in verwachting en liet haar baby bump voor het eerst zien op de rode loper van het Met Gala 2024. Dit deed het model in een rode H&M-rok en een rode top met ruches die de onderkant van een rode bh met strass-steentjes onthulde. Ze combineerde de volumineuze, gelaagde top met een bijpassende kersenrode maxirok met een bubbelzoom. Om de kleur te behouden droeg ze ook een paar rode satijnen puntschoenen.

Adwoa Aboah tijdens het Met Gala 2024

De laatste keer dat het model het Met Gala bijwoonde, was in 2022. Toen droeg ze een baljurk met polkadots en cape van Tory Burch voor het thema In America: An Anthology of Fashion. Net als toen hield Aboah haar make-up dit jaar eenvoudig, maar toch had haar beautylook een gedurfd detail: ze koos voor een fresh face met als enige make-up een avant-gardistische rode lip. Ze beperkte haar accessoires tot een minimum met een paar kleine diamanten oorbellen.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het model sluit zich met de aankondiging aan bij de grote traditie van zwangerschapsaankondigingen op de rode loper. Zo onthulden Karlie Kloss en Serena Williams vorig jaar allebei hun zwangerschap op dezelfde manier. Met deze look maakt Adwoa Aboah’s zwangerschapsstijl in ieder geval een vliegende start. We kunnen niet wachten om meer te zien.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.