dua-lipa-is-volledig-onherkenbaar-op-de-cover-van-de-franse-vogue-266051
©Getty Images

Dua Lipa staat bekend om haar lange ravenzwarte haren, gedefinieerde wenkbrauwen en feestklare Y2K-outfits, maar wat gebeurt er als dat allemaal wordt weggenomen? Het resultaat is te zien op de cover en op de pagina’s van het nieuwe septembernummer van de Franse Vogue, waarop de 28-jarige superster volledig onherkenbaar is. 

Dua Lipa onherkenbaar in Franse Vogue

Na de onthulling van de septembercover van de Britse Vogue met vier van de originele supermodellen – Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista en Christy Turlington – en de lancering van ons eigen septembernummer met Nederlands topmodel Felice Noordhoff, heeft ook de Franse Vogue de ster van hun septembernummer bekend gemaakt. Niemand minder dan Dua Lipa siert de cover van het magazine, en wel op een manier waarop we haar nog niet eerder hebben gezien. 

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het is een echte high fashion-look die indruk maakt: met een slicked-back kapsel, gebleekte wenkbrauwen en gehuld in een bruine leren met suède jas van Alaïa ziet Dua er zo avantgardistisch uit dat we haar bijna niet meer herkennen. Op de andere beelden uit de shoot, geschoten door modefotograaf Mert Alas, is de zangeres even onherkenbaar. Zo zien we haar met een kapsel met korte pony, terwijl ze topstukken uit de nieuwste herfst/winter 2023-collecties – van Prada tot Rick Owens – tot leven brengt.

Kameleon

Dat Dua Lipa uitblinkt in het veranderen van gedaante, laat ze niet alleen zien op de pagina’s van de Franse Vogue, maar ook in haar dagelijkse leven. “Er zijn twee Dua’s”, zo vertelt de ster in het coverinterview van het blad. “Er is de Dua die gezellig thuis blijft en dan, in de media, is er deze overdreven versie van mezelf die alles geeft op het podium.” Op deze beelden lijken we te maken te hebben met weer een heel andere Dua – eentje waarvan we in de toekomst hopelijk meer gaan zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue France (@voguefrance)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vogue France (@voguefrance)