dua-lipa-viert-28e-verjaardag-in-feestklare-y2k-outfit-inclusief-minuscule-gucci-bh-265555
©Getty Images

Als we iemand tot koningin van de Y2K-looks mogen kronen, dan is het Dua Lipa wel. De Britse zangeres heeft bijna iedere stijl uit de noughties gedragen, van cargobroeken en zichtbare strings tot metallic roze mini-jurken waar Barbie jaloers op zou zijn. Om haar 28e verjaardag in te luiden, ging Dua Lipa nog een stapje verder: ze combineerde maar liefst vijf Y2K-trends in een enkele outfit.

Dua Lipa viert 28e verjaardag in stijl

Net als vorig jaar weet Dua Lipa ook van haar 28e verjaardag een groot modefeest te maken. Waar we de artiest en Barbie-zeemeermin een jaar geleden nog spotten in meerdere opmerkelijke verjaardagslooks, waaronder een vintage leren Mugler-vlammenjurk en een glinsterende bh gecombineerd met torenhoge Marc Jacobs-platforms, steelt ze nu de show in een outfit die – naar eigen zeggen – perfect is om in te raven.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

In een post die de Love Again-zangeres heeft gedeeld op Instagram zien we haar in een minuscule Gucci-bh met monogramprint, een rode bolero en een wijde lila broek met strass én broekketting. “Raving into my 28th year“, aldus Dua. Ze maakt haar ‘rave-look’ af met een zilveren Gucci-tas, een enorme rode zonnebril en een heleboel bling om haar hals en in haar oren.

Vijf Y2K-trends in één look

Met haar verjaardagslook kruist de superster maar liefst vijf Y2K-trends af: mini-ondergoed (bij voorkeur van Gucci, zie Tom Fords fameuze GG-strings uit zijn tijd bij het modehuis), bolero’s, strass, broekkettingen en uiteraard de Gucci-tas met de beroemde horsebit. Als het aan Dua ligt, blijft het hier vast niet bij. Houd je ogen dus open voor nog meer partylooks van de ultieme Y2K-koningin.