house-of-the-dragon-ster-emma-darcy-laat-hoofden-draaien-in-leren-alexander-mcqueen-look-231715
©Getty Images

Sinds Emma D’Arcy in augustus voor het eerst in House of the Dragon verscheen, is het een genot om getuige te zijn van de snelle opkomst van de acteur. Net zo spannend als Emma’s rol als prinses Rhaenyra Targaryen? Het vlijmscherpe oog van de acteur voor stijl. Zo serveert Emma D’Arcy de ene na de andere fashion-forward look, zoals deze volledig leren outfit van Alexander McQueen.

Emma D’Arcy in Alexander McQueen

Hoewel je D’Arcy op het scherm misschien herkent aan de kenmerkende lange blonde lokken van de Targaryen-clan en wijde, op de middeleeuwen geïnspireerde jurken die passen bij de fantasiesetting van de show, heeft de persoonlijke stijl van de acteur, die non-binair is, een rauwer randje. Neem hun look voor de Londense première van House of the Dragon, met een goudkleurig Acne Studios-vest. Of kijk naar Emma’s outfit voor de première in Los Angeles, bestaande uit een oversized Vetements-pak en een paar chunky witte laarzen.

Ook was het een genot om D’Arcy afgelopen week bij de GQ Men of the Year Awards in Londen te zien in wat misschien wel hun meest gelikte look tot nu toe is: een zwart leren jasje en bijpassende broek van Alexander McQueen. (Wie past er beter bij de House of the Dragon-ster dan McQueen, met zijn scherpe tailoring en verfijnde details?) Met fris geverfde lokken in een opvallende karmozijnrode kleur en een van de kenmerkende clutches van het modehuis, tilde de acteur de klassieke bikerstijl naar een hoger niveau. Nog een bewijs – als je dat nog nodig had – dat D’Arcy een stijlicoon in wording is.

Emma D'Arcy in Acne Studios
©Getty Images
Emma D'Arcy in Vetements
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.