hailey-biebers-nietsverhullende-catsuit-zorgt-voor-een-revolutie-in-zwangerschapsstijl-303402
©Getty Images

Baby, baby, baby! Hailey en Justin Bieber, het celebkoppel dat sinds 2016 bij elkaar is, verwachten dit jaar hun eerste kind. Dit nieuws deelde Hailey op Instagram met een video en een reeks foto’s samen met Justin. Het 27-jarige model heeft een edgy stijl, dus het was te verwachten dat de mom-to-be zwangerschapsstijl naar een geheel nieuw niveau zou tillen. En dat klopt: de babybuik mag in elke look goed gezien worden – ook in een nietsverhullende catsuit.

De catsuit van Hailey Bieber 

Hailey Bieber is niet de eerste die een revolutie ontketende door in New York gespot te worden in een nietsverhullende zwarte catsuit van Alessandra Rich, het gedurfde alternatief voor de LBD. Ook Rihanna bracht nogal wat teweeg door keer op keer in verfrissende zwangerschapslooks te verschijnen. Net als Rihanna, die tijdens haar eerste zwangerschap een doorschijnende jurk van Dior droeg, liet Hailey haar groeiende buik zien in een catsuit met ronde halslijn. Vervolgens trotseerde het model de Big Apple-hitte door haar kanten stuk te stylen met een oversized zwarte trenchcoat, slingbacks van Saint Laurent, een Gucci-zonnebril en een Ferragamo-tas. Bieber showde al eerder verrassende zwangerschapsoutfits, maar deze monochrome look was ongetwijfeld haar gedurfdste stijlzet tot nu toe.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Rihanna zei ooit: “Ik wil mensen eraan herinneren dat je nog steeds sexy kunt zijn en je goed kunt voelen als je moeder bent.” Daar heeft Hailey Bieber ongetwijfeld goed naar geluisterd.

Stijlvol weekend

De catsuit was overigens niet de enige stijlvolle look die ze koos afgelopen weekend. De volgende dag, tijdens een pop-upevent van Rhode in Downtown Manhattan, koos Bieber voor een formelere monochrome look. Ze droeg een beige LaQuan Smith-jurk, die de contouren van haar ronde buik mooi liet zien, gecombineerd met een Magda Butrym-blazer, een tas van Courrèges, pumps van Femme en sieraden van Tiffany & Co.

Later die avond sloot Bieber haar stijlvolle weekend af tijdens een date night met Justin. Ze droeg een asymmetrische satijnen jurk van Phoebe Philo’s gelijknamige label en bijpassende pumps en maakte de outfit af met sieraden van Tiffany & Co. en een tas van Ferragamo.

©Getty Images
©Getty Images
Getty Images
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue FR.