the-little-mermaid-ster-halle-bailey-is-bevallen-van-haar-eerste-kind-281332
©ANP

Heel Hollywood leek zich zondagavond te herenigen bij de aftrap van het awardseizoen: de Golden Globes. Wie in ieder geval niet aanwezig was op de rode loper? The Little Mermaid-ster Halle Bailey, die – tussen alle Golden Globes-content door – leuk babynieuws heeft om te delen: ze is namelijk bevallen van haar eerste kind.

Halle Bailey bevallen van eerste kind

Afgelopen zondag deelde de 23-jarige actrice en zangeres het blijde nieuws met de wereld. Halle Bailey is eind vorig jaar bevallen van een zoon, liet ze op Instagram weten. ‘Ook al zitten we slechts een paar dagen in het nieuwe jaar, het beste wat mij in 2023 is overkomen, is dat mijn zoon is geboren’, schreef Bailey bij een foto waarop ze het kleine handje van haar newborn vasthoudt.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De The Little Mermaid-ster onthulde ook direct de naam van haar zoon, die ze deelt met haar vriend, de Amerikaanse rapper DDG. ‘Welkom op de wereld, mijn Halo. De wereld wil je dolgraag leren kennen.’ Op de foto is de naam ook te zien: de pasgeboren baby draagt een gouden armbandje met de tekst ‘Halo’.

Geheime zwangerschap

Bailey en DDG (Darryl Dwayne Granberry Jr.) zijn sinds begin 2022 een stel. Sinds die tijd verschenen de twee enkele keren in het openbaar. Hoewel Bailey de laatste maanden veel in de schijnwerpers heeft gestaan door haar rollen in onder meer The Little Mermaid en The Color Purple, en daarvoor ook veel rode lopers heeft gesierd, bleef haar zwangerschap onder de radar. Er gingen echter wel geruchten dat de actrice in verwachting zou zijn, maar dit werd nooit bevestigd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Halle Bailey (@hallebailey)