katie-holmes-gaat-voor-cosy-met-de-grootste-schoenentrend-van-dit-moment-clogs-231204
©Michael Simon/Shutterstock

We hebben Katie Holmes de afgelopen weken gezien in Khaite-leer, een fonkelende mesh flapperjurk en een slanke Tom Ford-versie van de capuchonjurk. Stuk voor stuk geweldige looks, maar nu het kouder wordt, kan de Dawson’s Creek-alumnus en streetstylester een comfortabelere look niet weerstaan. Zo verschijnt ze met de populaire clogs aan haar voeten, die ze op een typische Katie Holmes-manier stylet.

Katie Holmes draagt clogs

Als jarenlange Birkenstock-fan lijkt Holmes te hebben geïnvesteerd in een paar van de trendy Boston-klompen van het merk, die snel de plaats innemen van Ugg-pantoffels als favoriete schoen van het modepubliek. Iedereen – van Sienna Miller tot Kristen Stewart en Kendall Jenner – is gespot met het knusse schoeisel. Het was dus onvermijdelijk dat Katie uiteindelijk haar zomerse Arizona-sandalen zou inruilen voor een paar warme clogs nu de temperaturen dalen.

De actrice draagt de schoenen met een comfortabele (en betaalbare) loungewearset met wafeleffect van Aerie in een lichtbeige kleur. Daaronder zien we een flanellen overhemd (nog zo’n low-key item dat naar verluidt in 2023 een grote vlucht zal nemen, vooral dankzij Kate Moss’ verschijning op Matthieu Blazy’s catwalk bij Bottega Veneta).

Met New York op de achtergrond en verse bloemen in haar suède tas met aaibare details, lijkt het net alsof Katie zich op de set van een romcom bevindt. Als When Harry Met Sally een hedendaagse remake zou krijgen (maar hopelijk gebeurt dat nooit), zou de herfstgarderobe van Meg Ryans personage zeker een paar Birkenstock-clogs bevatten.

Katie Holmes in een fonkelende flapper dress
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.