pamela-anderson-is-baywatch-bombshell-in-knalrode-jurk-bij-premiere-van-haar-docu-240374
©Charley Gallay/Getty Images

Ben jij dat C.J. Parker? Sinds ze in 1992 doorbrak als sexy strandwacht in Baywatch, werd Pamela Anderson in één klap de blonde bombshell van haar generatie. Nu, op 55-jarige leeftijd, is de ster nog altijd een icoon. Ze trekt nog net zo veel aandacht – nu met haar activisme, front row optredens en nieuwe memoires – als destijds voor haar acties in Baywatch. Op de LA première van haar intieme Netflix-documentaire getiteld Pamela: A Love Story, droeg de Canadees-Amerikaanse actrice, model en activiste een strakke jurk in een kleur die doet denken aan het beroemde badpak dat ze droeg in Baywatch.

‘Baywatch’-vibes bij Pamela Anderson in knalrode jurk

De look bestond uit een felrode creatie van de Indiaas-Amerikaanse modeontwerper Naeem Khan met kralen, een paar rode satijnen sandalen en diamanten oorbellen. Natuurlijk ziet Pam er sensationeel uit tijdens haar promotieronde.

Terwijl de veelbesproken Hulu-serie Pam & Tommy vorig jaar een hoge vlucht nam, koos de actrice er dit jaar voor haar eigen verhaal te vertellen in de documentaire die vanaf vandaag – dinsdag 31 januari – op Netflix te zien is. Pamela: A Love Story bevat persoonlijke video’s en fragmenten uit haar dagboek – en natuurlijk Pamela’s eigen verhaal over het sekstapeschandaal.

‘Pam & Tommy’

Pamela heeft overigens aangegeven nooit naar de serie Pam & Tommy te gaan kijken. “Ik krijg er nachtmerries van en heb geen zin om ernaar te kijken. Ik heb nooit naar de sekstape gekeken en ga hier ook nooit naar kijken.”

In een interview met The Guardian liet de actrice zich eerder al negatief uit over de makers van de serie. Ze is van mening dat haar privacy geschonden is. De serie is volgens haar “weer een typisch voorbeeld” van mensen die achter haar rug om geld aan haar leven verdienen. Pamela wordt in de show, in Nederland te zien op Disney+, gespeeld door Lily James, die overigens met gemengde gevoelens terugkijkt op de opnames van de serie.

“Het proces verliep nogal stroef. De dagen waren lang en ik voelde me helemaal uitgeput. Ik zat soms vijf uur per dag in de visagiestoel. Het is echt een aanslag op je zenuwstelsel. Ik voelde me een wrak aan het einde van de opnames”, zo vertelde ze in het Britse dagblad The Mirror.

James liet eerder al weten dat ze veel energie in de rol heeft gestoken. “Ik heb alle boeken gelezen die Pamela heeft geschreven én haar poëzie. Ik kan interviews van haar volledig mee-playbacken”, onthulde ze aan Porter Magazine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pamela Anderson 🌸 (@pamelaanderson)

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.