de-relatie-van-suki-waterhouse-en-robert-pattinson-door-de-jaren-heen-304746

Suki Waterhouse en Robert Pattinson hebben al lange tijd een relatie. En hoewel de wereld dolgraag meer over de twee zou willen weten, zijn ze er de afgelopen zes jaar in geslaagd hun romance zo goed als privé te houden. Gelukkig zien we de twee af en toe, arm in arm, over de straten van Londen slenteren, en maakten ze een aandoenlijke verschijning op het Met Gala 2023. Maar hun relatie speelt zich voornamelijk achter gesloten deuren af – van hun eerste ontmoeting in LA tot de komst van hun dochter eerder dit jaar. Nu prijkt Waterhouse op de cover van de Britse Vogue, met hun pasgeboren dochter in haar armen. Reden genoeg om een blik te werpen op de relatie van Suki Waterhouse en Robert Pattinson door de jaren heen.

De ontmoeting

Niet alleen hun relatie, maar ook de manier waarop Waterhouse en Pattinson elkaar ontmoetten zou je low key kunnen noemen. Zo vertelt Waterhouse in het augustusnummer van de Britse Vogue dat de twee elkaar ontmoetten tijdens een spelletjesavond (met Al Pacino, Javier Bardem en Penélope Cruz, dat dan weer wel – misschien toch niet zo low key, dus).

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

“Ik was er zeker van dat ik hem al een keer eerder had ontmoet, maar hij wist daar niks meer van”, vertelt de zangeres. De twee hadden lol samen – iets te veel, volgens hun vrienden. “We hadden natuurlijk ook een regisseur onder ons, en die haalde ons meteen weer uit elkaar omdat we te veel lachten samen”, aldus Waterhouse. Maanden later kwamen Suki Waterhouse en Robert Pattinson elkaar weer tegen, en de rest is geschiedenis – al was de wereld toen nog niet op de hoogte.

De relatie van Suki Waterhouse en Robert Pattinson

De eerste keer dat de zangeres en de acteur samen in het openbaar werden gespot, was in de zomer van 2018, toen ze door Notting Hill wandelden na een bioscoopdate (naar verluidt gingen ze naar Mamma Mia! Here We Go Again – ja, echt). Wederom een heerlijk relaxte en relatable date night, waarvoor ze bovendien beiden een casual look uit de kast trokken.

Het zette de toon voor de rest van de relatie van Suki Waterhouse en Robert Pattinson. Hieronder blikken we terug op het liefdesverhaal van het stel door de jaren heen.

Januari 2020

Meer dan een jaar na de start van hun relatie verschijnen Waterhouse en Pattinson samen in het openbaar – wat zeldzaam is voor de twee – bij een diner van Dior in Parijs.

Suki Waterhouse en Robert Pattinson
©Getty Images
1/5
Native Share

December 2022

Het rode loper-debuut van het stel komt echter pas weer twee jaar later: vlak voor de spectaculaire herfst/winter 2023-mannenshow van Dior in Egypte verschijnen Suki Waterhouse en Robert Pattinson zij aan zij voor de lens van fotografen. Het stel neemt vervolgens front row plaats, en houdt de hele show elkaars hand vast. Op Instagram laat Waterhouse na afloop weten dat ze de show, die plaatsvond “onder de sterren”, vlak voor de piramides van Gizeh, een van de zeven wereldwonderen, “nooit meer zal vergeten”.

Suki en Robert in 2022
©Getty Images
2/5
Native Share

Mei 2023

Een halfjaar later trakteert het stel fans op nóg een glamoureus uitstapje, en wel naar het Met Gala. De twee beklimmen in stijl de beroemde trappen van het Metropolitan Museum of Art, en laten elkaar tijdens de fotomomenten geen enkele keer los. Een Met Gala-debuut die velen zich nog lang zullen herinneren.

Suki Waterhouse en Robert Pattinson
©Getty Images
3/5
Native Share

Oktober 2023

Het stel poseert zij aan zij op de rode loper van het jaarlijkse gala van de GO Campaign in LA. Na afloop leent Waterhouse de blazer van Pattinson, om over haar schouders te draperen. Een maand later onthult de zangeres dat ze zwanger is: op het muziekfestival Corona Capital in Mexico City, gekleed in een mini-jurkje, verrast ze haar fans met de woorden: “Ik dacht, ik draag iets glimmends om jullie af te leiden van iets anders. Ik weet alleen niet zeker of dat is gelukt.”

Suki en Robert in 2023
©Getty Images
4/5
Native Share

Mei 2024

Twee maanden nadat het stel hun eerste kind verwelkomt, worden ze gespot tijdens een avondje uit bij het Chateau Marmont in LA. Hoewel de twee niks loslaten over het kersverse ouderschap, doet Pattinson dat een maand later wel, tijdens de lente/zomer 2024-mannenshow van Dior in Parijs: “Vader worden laat je heel oud en heel jong tegelijkertijd voelen. Ze is zo schattig. En ik ben verbaasd dat haar persoonlijkheid al zo snel zichtbaar is. Dus zelfs na drie maanden heb ik al zoiets van: ik kan al een beetje zien wie ze is.”

Suki Waterhouse en Robert Pattinson
©Getty Images
5/5
Native Share

Juni 2024

De twee blijven, ook nu (of misschien: juist nu), in de bubbel zitten waar ze al zes jaar lang in zitten – en het ziet er niet naar uit dat ze die snel zullen verlaten. Er zijn dus nog maar weinig foto’s verschenen van het kersverse gezin, maar voor de Britse Vogue maakt Suki Waterhouse een uitzondering: met haar vier maanden oude dochter poseert ze voor de cover van het augustusnummer. In het interview vertelt ze over hun nieuwe leven en haar relatie met Pattinson: “Deze liefde, het gezinsleven, onze kleine wereld… dit is mijn droom.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse)

Dit artikel werd oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.