babynieuws-suki-waterhouse-en-robert-pattinson-verwelkomen-hun-eerste-kind-291678
©Getty Images

Brits model, zangeres en actrice Suki Waterhouse heeft haar eerste kind gekregen met acteur Robert Pattinson. Het nieuws komt naar buiten nadat paparazzi het koppel vastlegde terwijl ze met een kinderwagen aan de wandel waren.

Suki Waterhouse bevallen van eerste kind 

Hoewel details over de pasgeborene nog niet bekend zijn, deelt Daily Mail foto’s van de kersverse ouders die samen met de baby en de moeder van Waterhouse een wandeling maken in Los Angeles.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Waterhouse, bekend van rollen in films als Love, Rosie en The Divergent Series: Insurgent, is sinds 2018 samen met Pattinson. Het koppel houdt hun relatie relatief privé, met weinig publieke optredens samen. Zo verscheen het stel in 2022 pas voor het eerst samen op de rode loper.

Toch liet Suki  Waterhouse een ludieke zwangerschapsaankondiging niet aan zich voorbijgaan. Tijdens een optreden op het Corona Capital Festival in Mexico City liet de zangeres haar zwangere buik vol trots zien. “Ik draag vandaag iets glimmends, omdat ik dacht dat het jullie misschien zou afleiden van iets anders dat er aan de hand is”, vertelde ze het publiek terwijl ze een met veren afgezette jas opende om haar babybump in een roze glitterjurk te onthullen. “Ik weet niet zeker of het werkt.”

Hierna spotten we Waterhouse in de ene zwangerschapslook na de andere. Zo verscheen ze tijdens de Emmy’s in een prachtige rode baljurk met uitsnede aan de zijkanten. En in februari toonde ze haar ontblote babybuik in een casual look.