de-prins-en-prinses-van-wales-delen-nieuw-hartverwarmend-familieportret-246927
©Matt Porteous

Ter gelegenheid van Moederdag in Groot-Brittannië delen de prins en prinses van Wales een nieuw familieportret. De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Matt Porteous en tonen prins George, prinses Charlotte, prins Louis en Kate Middleton samen zittend in een boom op het landgoed Sandringham in Norfolk. De beelden lijken op dezelfde dag genomen te zijn als hun jaarlijkse kerstkaart, die de familie afgelopen december deelde.

Prins en prinses van Wales delen familieportret

Het gezin ziet er op de foto bijzonder casual uit, met Middleton in jeans en witte sneakers en de kinderen in korte broek. Zo’n relaxte esthetiek wordt steeds meer de norm voor de foto’s van de familie Wales. Met uitzondering van de glamoureuze beelden ter ere van de veertigste verjaardag van de prinses van Wales, heeft het paar ervoor gekozen om foto’s in informele kleding en te delen bij het vieren van familiemijlpalen.

Nooit meer iets missen van Vogue.nl? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste fashion- en beautynieuws.

Een tweede foto toont Middleton die speels haar jongste kind, Louis, in haar armen wiegt terwijl hij haar handen vasthoudt. “Fijne Moederdag van onze familie naar de jouwe”, schreven de prins en prinses van Wales op social media.

Ook koning Charles staat stil bij Moederdag

Ook koning Charles stond stil bij Moederdag door een foto te delen van zichzelf als baby met zijn pas overleden moeder, koningin Elizabeth. “Aan alle moeders over de hele wereld, en aan degenen die vandaag hun moeder moeten missen. Wij denken aan jullie en wensen jullie een speciale dag”, schreef hij.

Kate Middleton de prinses van Wales zit met haar gezin in een boom
©Matt Porteous

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.