sara-ramirez-personage-che-diaz-keert-officieel-niet-terug-in-seizoen-3-van-and-just-like-that-282804
©Getty Images

Nieuws rondom het derde seizoen van de SATC-reboot And Just Like That: Che Diaz, het personage van Sara Ramirez, zal niet terugkeren in seizoen 3. Dat maakt Daily Mail bekend. Wat je kunt verwachten van het nieuwe seizoen? Je leest hier alles wat je wil weten over seizoen 3 van And Just Like That.

Seizoen 3 van And Just Like That

De makers van de serie bevestigden al eerder aan Variety dat er een derde seizoen komt van de SATC-reboot. “We vinden het geweldig om meer tijd door te brengen in het Sex And The City-universum en nieuwe verhalen te vertellen over de levens van deze en ambitieuze personages, gespeeld door deze geweldige acteurs”, aldus uitvoerend producent Michael Patrick King tegen Variety.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De cast

Na verschillende geruchten maakt Daily Mail nu bekend dat Sara Ramirez officieel is geschrapt uit And Just Like That omdat volgens bronnen dicht bij de serie het personage Che Diaz niks meer toevoegt aan de verhaallijn. Ramirez maakt het nieuws zelf ook bekend in een reeks berichten op Instagram. Daar beweert de acteur, die kritisch is op de beslissing, dat de keuze om Che Diaz uit de serie te schrijven te maken zou hebben met het pro-Palestijnse activisme van de acteur.

In het derde seizoen keren natuurlijk de bekende wel gezichten terug, zoals Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) en Kristin Davis (Charlotte York). De kans is groot dat we ook John Corbett (Aiden) zullen terugzien, aangezien hij een verschijning maakte in het tweede seizoen en zijn relatie met Carrie voor een nogal open eind zorgde. Ook kunnen we ervan uitgaan dat andere hoofdrolspelers zoals Sarita Choudhury (Seema Patel), Nicole Ari Parker (Lisa Todd Wexley) en Karen Pittman (Nya Wallace) onderdeel zijn van seizoen 3.

Het plot van And Just Like That seizoen 3

Er is nog niet veel bekend over het plot van het derde seizoen van AJLT. Hoewel er in eerste instantie nogal wat kritiek kwam op de verhaallijn van het eerste seizoen, maakte het tweede seizoen een positievere indruk. Seizoen twee van AJLT blijkt zelfs het meest bekeken seizoen van een terugkerende serie te zijn op HBO Max, wat zeker zal hebben meegespeeld in de beslissing om een derde seizoen te maken. “We zijn verheugd om te kunnen delen dat sinds de lancering van seizoen 2, And Just Like That de nummer één Max Original is en de meest bekeken terugkerende Max Original tot nu toe”, stelde Sarah Aubrey van HBO Max in een verklaring.

Releasedatum

We zouden het liefst meteen door willen bingen, maar de releasedatum van seizoen 3 laat nog even op zich wachten; de productie van de serie werd uitgesteld vanwege de Hollywood-stakingen. Hierdoor wordt verwacht dat het nieuwe seizoen pas in 2025 in première zal gaan.

Meer ‘And Just Like That’? Dan wil je dit lezen: een ‘And Just Like That’-gids voor New York.