and-just-like-that-krijgt-officieel-een-derde-seizoen-265579
©Craig Blankenhorn/HBO Max

Goed nieuws voor And Just Like That (en Sex and the City)-fans: Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes en Charlotte York blijven nog even te zien op onze schermen. De makers van de serie bevestigen namelijk aan Variety dat er een derde seizoen komt voor de SATC-reboot And Just Like That. Wat kun je verwachten van het nieuwe seizoen? Je leest hier alles wat je wil weten over And Just Like That seizoen 3.

And Just Like That seizoen 3

Het nieuws werd dinsdag bekendgemaakt, een paar dagen voordat de finale-aflevering van het tweede seizoen op HBO Max verschijnt. “We vinden het geweldig om meer tijd door te brengen in het Sex And The City-universum en nieuwe verhalen te vertellen over de levens van deze en ambitieuze personages, gespeeld door deze geweldige acteurs”, zegt uitvoerend producent Michael Patrick King tegen Variety.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De cast

In het derde seizoen keren natuurlijk de bekende gezichten terug, zoals Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) en Kristin Davis (Charlotte York). De kans is groot dat we ook John Corbett (Aiden) zullen terugzien, aangezien hij een verschijning maakte in het tweede seizoen. Ook kunnen we ervan uitgaan dat andere hoofdrolspelers zoals Sarita Choudhury (Seema Patel), Nicole Ari Parker (Lisa Todd Wexley) en Karen Pittman (Nya Wallace) onderdeel zijn van seizoen 3.

Het plot van And Just Like That seizoen 3

Er is nog niet veel bekend over het plot van het derde seizoen van AJLT. Hoewel er in eerste instantie nogal wat kritiek kwam op de verhaallijn van het eerste seizoen, maakte het tweede seizoen een positievere indruk. Seizoen twee van AJLT blijkt zelfs het meest bekeken seizoen van een terugkerende serie te zijn op HBO Max, wat zeker zal hebben meegespeeld in de beslissing om een derde seizoen te maken. “We zijn verheugd om te kunnen delen dat sinds de lancering van seizoen 2, And Just Like That de nummer één Max Original is en de meest bekeken terugkerende Max Original tot nu toe”, stelde Sarah Aubrey van HBO Max in een verklaring.

Releasedatum

We zouden het liefst gelijk door willen bingen, maar de finale van het tweede seizoen moet op het moment van schrijven nog uitkomen. Daar zullen we dus eerst nog even op moeten wachten. De officiële releasedatum van het derde seizoen is dan ook nog niet bekendgemaakt, maar aangezien vorige seizoenen telkens in de lente verschenen, verwachten we hetzelfde voor seizoen 3.

Meer ‘And Just Like That’? Dan wil je dit lezen: een ‘And Just Like That’-gids voor New York.