alles-wat-we-weten-over-de-nieuwe-film-warfare-met-al-onze-internet-boyfriends-in-de-hoofdrol-305267
©Getty Images

Toen ik de lijst met castleden van de nieuwe film Warfare voor het eerst las – een letterlijke opsomming van onze huidige internet boyfriends – ging ik ervan uit dat die door fans was gemaakt. Maar nee, het gaat om een daadwerkelijke casting en ik ben stomverbaasd. Dit is wat we tot nu toe weten over de thriller Warfare.

De cast van de nieuwe film ‘Warfare’

Over welke castleden en internet boyfriends we het dan hebben? Joseph Quinn, de geliefde langharige rocker Eddie Munson van Stranger Things. Golden Globe-genomineerde en May December-ster Charles Melton. De ijverige chef-kok Will Poulter van The Bear. De ruige Cosmo Jarvis van Shōgun. To All the Boys I’ve Loved Before’s droomjongen Noah Centineo. Kit Connor van Heartstopper. Taylor John Smith, Daisy Edgar-Jones’ lover uit Where the Crawdads Sing. Finn Bennett, de agent met een babyface en de tegenhanger van Jodie Foster in True Detective: Night Country. Henrique Zaga van Teen Wolf. D’Pharaoh Woon-A-Tai van Reservation Dogs. Adain Bradley, die de knappe broer van Harper speelde in seizoen twee van Industry.

Alle bovengenoemde namen maken deel uit van de geweldige cast van de aankomende film Warfare van Alex Garland en Ray Mendoza. En als gevolg daarvan is de verwachting voor de film torenhoog.

Plot en regie

Met de titel Warfare vertelt de A24-release het verhaal van een Navy Seal-team in het midden van Irak van de zeroes waarvan de laatste missie vreselijk misgaat. Hoewel de exacte rollen van deze geweldige cast nog niet bekend zijn, is via GQ bevestigd dat Poulter de hoofdrol zal spelen als hun kapitein, terwijl Woon-A-Tai volgens Deadline Mendoza zelf zal spelen. Garlands co-schrijver en -regisseur voor Warfare was meer dan zestien jaar lid van Seal Team 5 en dit is de tweede samenwerking tussen de twee, waarbij Mendoza optrad als militair adviseur voor Garlands meest recente hit, het explosieve Civil War.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Volgens een recent interview dat Quinn aan GQ gaf, werden deze rijzende sterren onlangs allemaal “door de mangel gehaald” tijdens het filmen in een 19e-eeuws landhuis zo’n tachtig kilometer ten noorden van Londen. Ze stonden elke dag om 6:00 uur op om naar een modderig bootcamp te gaan waar ze leerden om “wapens af te vuren, met zware dingen te rennen en zware dingen te tillen”.

Releasedatum

Zoals met al het werk van Garland zijn verdere details nog steeds gehuld in mysterie. Een releasedatum is dus nog niet bekend. Maar nu de productie is afgerond, kun je verwachten dat er de komende tijd meer informatie naar buiten komt. Gezien de duidelijke toewijding van het filmteam om te trainen en ervoor te zorgen dat alle actie er authentiek uitziet, Garlands indrukwekkende staat van dienst met Civil War en de enorme starpower die te zien zal zijn, kunnen we haast niet wachten.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.