wie-is-ines-de-ramon-de-vriendin-van-brad-pitt-305215
©Getty Images

In de glamoureuze wereld van Hollywood, waar relaties voortdurend onder de loep worden genomen door de media, heeft een nieuw koppel ieders aandacht getrokken: Brad Pitt en Inés de Ramón. Hun recente publieke optreden op het prestigieuze Silverstone Circuit in het Engelse Northampton bevestigde dat hun relatie bloeit. En dat zorgt ervoor dat we erg nieuwsgierig zijn naar Pitts vriendin. Dit is wat we tot nu toe weten over De Ramón.

Inés de Ramón is de vriendin van Brad Pitt

Inés de Ramón is een polyglot – ze spreekt namelijk Engels, Spaans, Frans en Duits. Ze studeerde in 2013 af aan de Universiteit van Genève met een bachelor in bedrijfskunde. Sindsdien heeft haar professionele carrière zich gericht op sieraden en mode, met functies bij veilinghuis Christie’s en Zwitsers juwelenmerk De Grisogono. Momenteel is ze vicepresident bij het sieradenmerk Anita Ko uit Los Angeles. Naast haar carrière in de mode staat De Ramón ook bekend om haar interesse in wellness; ze is gecertificeerd gezondheidscoach op het gebied van Integrative Nutrition.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Voor haar relatie met Brad Pitt was Inés de Ramón getrouwd met acteur Paul Wesley, bekend van zijn rol in de serie The Vampire Diaries. Het koppel trouwde in 2019 en onderhield een discrete relatie buiten de schijnwerpers. In de herfst van 2022 kondigden ze echter hun scheiding aan, die op een vriendelijke manier zou zijn verlopen.

Inés de Ramón werd voor het eerst gespot met Brad Pitt in november 2022, bij een concert van Bono in Los Angeles. En voor hun recente verschijning op het Britse Silverstone-circuit genoten ze ook van een reisje samen naar Cabo in 2023. De Ramón is tot nu toe discreet omgegaan met haar nieuwe leven in de schijnwerpers. Ze heeft zich vooral gefocust op haar carrière en relatie. De vraag is nu of we haar vaker aan de arm van Pitt zullen zien bij openbare evenementen. Alleen de tijd zal het leren.

brad pitt vriendin
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.