emma-corrin-draagt-opnieuw-een-broekloze-look-dit-keer-met-jarretels-305191
©Getty Images

De meeste beroemdheden zien er goed uit op een rode loper (het haar is netjes, de huid flawless en de jurken niet aanstootgevend). Maar ik verlang vaak terug naar de tijd in de popcultuur waarin Björk poseerde in een opgezette zwanenjurk, of Celine Dion in een omgekeerd pak van John Galliano. Er is soms meer nodig dan elegantie om de verbeelding te inspireren en de mode vooruit te helpen. Emma Corrin begrijpt dit, en trakteert ons opnieuw op een broekloze look – dit keer met jarretels.

Emma Corrin draagt broekloze look met jarretels

De samenwerking van Emma Corrin met stylist Harry Lambert heeft enkele van de memorabelste rode loper-momenten van de jaren 2020 opgeleverd. Zie de op Pierrot geïnspireerde jurk van Miu Miu bij de Golden Globes in 2021; de Miu Miu-muts en vingerloze handschoenen voor de Emmy’s in 2021; of de goudvisjurk van JW Anderson bij de première van My Policeman in 2022. Deze looks waren succesvol, niet omdat Corrin er glamoureus uitzag, maar omdat Corrin het glamoureuze op zijn kop zet.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

De acteur keerde deze week terug op de rode loper, voor de première van Deadpool & Wolverine. Dit deed Emma Corrin in een mini-jurk met schoudervullingen en jarretels, gedragen met dijhoge kousen en peep-toe hakken. De jurk is zo kort dat het opnieuw een broekloze look lijkt van Corrin, zoals de acteur die eerder droeg op de Miu Miu-runway en in Cannes. Dit keer komt de look uit Anthony Vaccarello’s herfst/winter 2024-collectie voor Saint Laurent. Hét bewijs dat de rode loper niet alleen een platform is voor iemands schoonheid, maar ook voor hun excentriciteit.

Emma Corrine bretels rode loper look
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.