naked-dressing-domineert-bij-de-saint-laurent-show-in-parijs-op-en-naast-de-catwalk-287997
©Getty Images

Als je overweegt om je te wagen aan naked dressing, laat dit dan je teken zijn. De herfst/winter 2024-show van Saint Laurent was overladen met naakte looks, van de catwalk tot de met sterren bezaaide front row.

Naakte looks domineren bij Saint Laurent

Terwijl er in de show vooral gedrapeerde transparante looks te zien waren, benaderden sterren de trend op veel verschillende manieren. Zo combineerde Olivia Wilde een doorschijnende bodysuit met een kokerrok, pumps met een spitse neus, een riem om haar taille, leren handschoenen, een gouden halsketting en een oversized zonnebril. Elsa Hosk probeerde daarentegen power clashing uit, door een krijtstreeppak te combineren met een doorschijnende stippenblouse.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

En Wilde en Hosk bevonden zich in goed gezelschap: ook Georgia May Jagger deed mee aan de trend, en droeg een doorschijnende zwarte halternektop met verticale strepen. Net als Wilde droeg ze daarbij een rok tot onder de knie en leren handschoenen. Zangeres en model Ebony Riley ging voor een doorschijnende LBD met een diepe V-hals en cut-outs op de armen.

De tekst gaat verder onder de afbeeldingen.

elsa hosk
©Getty Images
saint laurent paris
©Getty Images

De trend op de catwalks

Kortom, naked dressing lijkt nergens heen te gaan. De doorschijnende trend was overal te zien op de herfst/winter 2024-catwalks, van de kanten jurken bij Gucci tot de – nou ja, alles – bij Ludovic de Saint Sernin. Tegen het einde van de modemaand hebben we gegarandeerd genoeg inspiratie om de look zelf uit te proberen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.