ariana-grande-trapt-haar-wicked-perstour-af-met-method-dressing-look-tijdens-de-oscars-289523
©Getty Images

Eerder deze week bracht zangeres en actrice Ariana Grande haar zevende studioalbum Eternal Sunshine uit. Vannacht begon de ster aan haar perstour voor de aankomende musicalfilm Wicked, die in november van dit jaar uitkomt. De actrice speelt Glinda in deze prequel van The Wonderful Wizard of Oz. Haar eerste stop voor de tour? De rode loper tijdens de Oscars 2024.

Ariana Grande op de rode loper van Oscars 2024

Samen met onder anderen Britse actrice en zangeres Cynthia Erivo, is Ariana Grande te zien in de prequel van The Wonderful Wizard of Oz. Voor de Oscars 2024 gingen beide actrices zowel qua outfit als beauty-look voor method dressing. Dit betekent dat de twee er heel verschillend uitzagen. Cynthia Erivo, die in de film de groengekleurde Elphaba (de boze heks) speelt, droeg een smaragdgroene, leren jurk. Daarnaast had ze een fantastische manicure die bij haar look paste.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Grande ging op haar beurt uiteraard voor een roze look. Maar in plaats van pofmouwen bij de schouders, zoals haar personage Glinda (de goede heks) in de film heeft, kreeg haar look een high fashion-upgrade met gigantische pofmouwen bij haar onderarmen. Naast haar jurk van Giambattista Valli Haute Couture waren ook haar sieraden en make-up roze, waarvan we alleen maar kunnen aannemen dat het een beauty-look van haar eigen merk R.E.M. Beauty is. Probeer voor een soortgelijke look dus vooral de Pinking of You Satin-blush en de plumping lipgloss in Pink Razor.

Enfin, na een jaar van Barbie-roze lijkt het erop dat we nóg een zomer met een soortgelijke tint tegemoet gaan.

Ariana grande oscars 2024 jurk roze glinda
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.