geen-budget-voor-the-row-deze-toegankelijke-sneakers-zijn-favoriet-van-ashley-olsen-227052
©ANP

De Olsen twins mogen met The Row dan een van de chicste modelabels hebben gecreëerd, voor hun eigen looks combineren Mary-Kate en Ashley hun high-end kleding graag met toegankelijke items. Zo werd Ashley Olsen deze week gespot in Parijs in sportieve sneakers – en de kans is aanwezig dat je ze zelf in de kast hebt staan. Olsen onderstreept met haar look nog maar eens het idee dat een stijlvolle outfit niets te maken heeft met de prijs van de items die je draagt.

De stijl van de Olsen twins

Door de jaren heen hebben de Olsen twins hun dagelijkse coffee run tot een waar modemoment omgedoopt. En niet zozeer door de high-end mode-items die ze dragen; ze staan vooral bekend om hun je ne sais quoi-stijl – maar dan op z’n New Yorks. Ook tijdens menig event of diner verschijnt het duo in looks die moeiteloos stijlvol zijn. Vaker wel dan niet bestaan hun outfits uit kostbare items van luxe modehuizen of hun eigen modelabel, maar we zien óók vaak dat de ontwerpers hun kasjmieren jassen en truien combineren met toegankelijk schoeisel. De ultieme combinatie tussen high-fashion en high-street.

Ashley Olsen in New Balance 

Zo werd Ashley Olsen deze week samen met haar zus Mary-Kate en een vriendin gespot tijdens een diner in Hôtel Costes in Parijs. Het beeld ging zowat viral op Instagram-fanpagina’s waar fans zich vooral focussen op een accessoire in het bijzonder. In dit geval: de schoenen van Ashley. De ontwerper draagt een klassieke look (waarschijnlijk afkomstig van The Row) gecombineerd met een opvallende bril van Coach. Ze maakt haar look af met simpele New Balance-sneakers, de 574-versie om precies te zijn.

Zoals een klassiek New Balance-ontwerp betaamt blijkt ook deze sneaker de perfecte combinatie tussen sportief en subtiel stijlvol. De ingetogen kleurcombinatie van grijs, beige en wit voelt als een welkom alternatief voor de oververzadigde witte sneaker die overal te zien is – hoewel ook die natuurlijk stijlvol kan zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door olsen oracle by alyce (@olsenoracle)

Sneakers stylen

Het is dus niet helemaal verrassend dat juist Ashley toegankelijke schoenen draagt. Zowel Mary-Kate als Ashley werden eerder al veelvuldig gespot in Vans en Teva’s en toonden in hun nieuwste The Row-collectie modellen in teenslippers.

Er valt zeker iets te zeggen voor het combineren van een kasjmieren coltrui van 1500 euro met een eenvoudige sneaker van 120 euro. Maar toch blijkt wederom uit Ashley’s outfit dat een sneaker elke look een casual twist geeft. Dus, het devies? Je kunt sneakers overal bij dragen, of de rest van je outfit nu volledig van The Row is of niet.

Je shopt Ashley’s New Balance-sneaker hieronder.