bella-hadids-gebreide-pak-is-de-definitie-van-cosy-chic-279245
©Getty Images

We sluiten het jaar af met een hoge noot: de terugkeer van Bella Hadid, een van onze favoriete streetstyle-sterren. Het supermodel hield zich de laatste tijd om gezondheidsredenen bewust op de achtergrond, maar ze blijft een van de belangrijkste stijlinfluencers van de celebrity scene, bekend om haar modemomenten die variëren van mega glamoureus tot fantastisch vintage tot heerlijk onconventioneel. Bella’s kameleonachtige kwaliteit is een van de vele redenen waarom fans gefascineerd blijven door haar garderobe. Haar nieuwste ensemble stelt ook niet teleur: Bella Hadid wordt gespot in een gebreid pak.

Bella Hadid draagt gebreid pak in New York

Voor een weekendje weg in New York droeg Bella Hadid een outfit die een balans wist te vinden tussen verfijning en een vleugje excentriciteit. Ze droeg een nauwsluitende, mouwloze grijze kabelgebreide top en broek, versierd met knoopdetails bij de kraag en een uitlopend silhouet aan de onderkant. Om haar knusse look af te maken, koos het model voor zwarte accenten: een vintage leren motorjack, een schoudertas versierd met zilveren hardware, slanke leren puntschoenen en haar kenmerkende cat-eye microbrillen (deze ruilde ze later in voor een geek chic bril voor na zonsondergang).

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Op dit moment zien we het supermodel nog maar zelden. En hoewel deze specifieke outfit misschien niet om aandacht schreeuwt, weerspiegelt het wel haar vermogen om onwaarschijnlijke stukken bij elkaar te gooien die bij haar een volledige look vormen. Een waar stijlicoon van haar generatie – op naar meer modemomenten van Bella in 2024.

Bella hadid gebreid pak new york
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.