bella-hadid-is-eindelijk-weer-gespot-dit-keer-met-een-handtas-van-nog-geen-30-euro-278851
©Getty Images

Op dit moment heb ik geen idee meer hoeveel artikelen er zijn die de langverwachte terugkeer van Bella Hadid hebben aangekondigd. De eerste reeks verscheen in augustus, toen het model in bruidslingerie haar opwachting maakte. Er verschenen er meer toen ze in september in New York werd gefotografeerd. En onze nieuwsfeeds werden nóg meer gevuld toen ze in oktober werd gefilmd terwijl ze haar vriend, ‘cowboy’ Adan Banuelos, kuste in Fort Worth, Texas.

De terugkeer van Bella Hadid

En dus, toen Bella Hadid woensdagmiddag uit een verduisterde SUV tevoorschijn kwam, was het niet zozeer ‘een terugkeer’. Wat was het dan wel? Een zeldzame waarneming van een van de succesvolste streetstyle-sterren binnen de wereld van beroemdheden.

Ze zag eruit alsof ze op het punt stond om een tuincentrum of een supermarkt te bezoeken. Zo droeg het model vintage Prada Linea Rossa-laarzen met een oma-achtige zool, een trenchcoat en een geüpcyclede Nahui Ollin-handtas, geweven van oude stukken krant en snoeppapier. Deze laatste kun je voor nog geen 30 euro op eBay scoren (hoewel de vraag naar de tas aanzienlijk is gestegen sinds Bella met een exemplaar is gespot).

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Bella was vroeger meer iemand van het ándere type vintage (denk aan John Galliano voor Dior). Ze kleedde zich met de durf en het geniale van Sex and the City’s Carrie Bradshaw. Sindsdien is ze nog meer in de cultuur van tweedehands kleding gedoken: van Vestiaire tot Depop en Oxfam. We zullen deze look misschien niet herinneren als een van Bella’s meer buitensporige outfits, maar het suggereert wel dat ze geniet van een rustiger leven buiten de schijnwerpers en de catwalk. “Ik kom terug als ik er klaar voor ben”, zei ze in augustus, toen ze terugblikte op haar uitbraak van de ziekte van Lyme. Nou, ze is “teruggekeerd”, zoals een X-gebruiker eerder al opmerkte.

Bella Hadid is terug met haar streetstyle in New York
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.