carrie-bradshaw-is-gespot-met-een-wel-heel-bijzondere-fendi-baguette-240458
©Getty Images

Sex and the City’s Carrie Bradshaw, het beroemde personage gespeeld door Sarah Jessica Parker, mag dan bekend staan om haar uitgebreide Manolo Blahnik-collectie, als het op handtassen aankomt is ze een toegewijde Fendi Baguette-girl. Door de jaren heen droeg Carrie talloze verschillende Baguette-tassen in de populaire HBO-serie. Voor de reboot versie And Just Like That blijft het personage fan van de tas – al zien we haar nu in een wel heel bijzonder Baguette-ontwerp tijdens de opnames van het nieuwe seizoen in New York City.

Carrie Bradshaw met Fendi Baguette ketting

Fans herinneren zich vast nog die ene aflevering waarin Carrie van haar tas wordt beroofd. “Geef me je tas,” zegt de overvaller. Waarop Carrie ontdaan antwoordt: “It’s a Baguette.” Ook tijdens Carrie’s terugkeer in de serie And Just Like That droeg ze de iconische tas, een paarse variant bezaaid met pailletten. Bovendien lanceerde Parker vorig jaar een speciale Baguette capsulecollectie met Fendi – ook bedekt met fonkelende details. Nu zien we haar opnieuw met een Baguette-tas tijdens de opnames van het tweede seizoen van AJLT, een variant die Carrie’s obsessie naar een heel nieuw niveau tilt.

Hoe kan iemand die haar hele leven al Fendi Baguettes draagt zichzelf overtreffen? Simpel. Je draagt het als ketting. Carrie werd gespot met een piepkleine Baguette-ketting om haar nek. De roze, faux fur ministijl is groot genoeg voor welgeteld één Tic-Tac. Het is onduidelijk of haar kettingtas vintage of gloednieuw is, maar een soortgelijke versie op online resaleplatform 1stDibs kost 699 dollar. Een behoorlijk luxe kettingtas, als je het ons vraagt.

Hoewel het misschien een onpraktische tas is om te bezitten, is het onverwachte accessoire erg ‘Carrie’. Het past perfect bij haar spraakmakende tassenkeuze in de serie, zoals de JW Anderson duifclutch die we eerder zagen. Ze heeft haar schattige Baguette-accessoire gestyled met meer verfijnde ontwerpen, waaronder een wijde broek, een grijze trui en een slouchy mantel. Als haar ‘normale’ tas droeg ze een bruin ontwerp versierd met grote stenen. Wellicht is Carrie wel klaar met haar Baguette als standaard tas en zien we haar de volgende keer met bungelende Baguette-oorbellen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue US.