deze-look-van-emma-watson-gaat-op-ons-moodboard-voor-de-lente-287593
©Getty Images

Het is dat punt in de winter waarop we allemaal naar de lente lijken te verlangen. De bezoekers van Milan Fashion Week krijgen al een voorproefje met de milde temperaturen in de Italiaanse stijlhoofdstad. Een van hen is Emma Watson, die de winkel van Prada verliet in een outfit die meteen op ons moodboard komt te staan nu we overgaan naar de lente.

Emma Watson draagt perfecte look voor de lente

De actrice en activist droeg een preppy, gelaagde look: een blauw-wit gestreepte button-down met gouden knopen op de kraag, licht gewassen blauwe jeans en zwarte loafers met het kenmerkende driehoeklogo van Prada. Over haar klassieke basis droeg ze een trenchcoat en een camelkleurige kasjmier trui die ze over haar schouders drapeerde en om haar nek bond. Als accessoires droeg ze een zwarte nylon schoudertas met een kettingband, een gouden statementketting en een oversized zonnebril.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Het leuke aan Watsons voortdurende samenwerking met Prada is dat ze geen wandelend reclamebord voor het merk is geworden. Terwijl veel sterren een radicaal nieuwe stijl aannemen zodra ze met een modehuis gaan samenwerken, lijken Watson en Prada meer bij elkaar te passen. Er is iets subtiels waardoor haar Prada-outfits nog steeds authentiek aanvoelen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.