emma-watson-toont-bh-onder-haar-pak-tijdens-terugkeer-naar-de-rode-loper-276447
©GETTY IMAGES

Dit jaar waren we getuige van allerlei gewaagde nieuwe trends. Van naked dresses tot beroemdheden die zonder broek de deur uit gaan. Maar soms zijn de oude trucs de beste. Emma Watson maakte tijdens een zeldzame verschijning op de rode loper deze week indruk door de ondergoed als bovenkleding-look te omarmen. De actrice toonde subtiel haar bh onder haar pak.

Emma Watson toont bh onder pak

Bij de première van We Dare to Dream afgelopen weekend in Londen koos Emma Watson voor een strak ensemble en legde de nadruk op haar bh. Haar look bestond uit een zwart crêpe pak van Alexander McQueen. Het jasje had een enkele rij knopen, versierd met kristallen op één schouder. De bijpassende zwarte pantalon liep uit in een subtiele flare. Watson vulde haar outfit aan met een zwarte, gekruiste bralette die onder haar blazer vandaan kwam. Als klap op de vuurpijl droeg ze sandalettes met vierkante neus, ingelegd met juwelen en klassieke diamanten studs. En qua make-up ging de actrice voor naturel met een rode lip.

We zien Emma Watson niet vaak over de rode loper. Maar als ze te zien is bij evenementen, heeft de actrice de neiging het klassiek te houden. Neem bijvoorbeeld haar verschijning tijdens Milan Fashion Week om de nieuwe Prada lente/zomer 2024-collectie van Miuccia Prada en Raf Simons te aanschouwen. Hier droeg ze een jaren negentig-achtige mini-jurk (en dan bedoelen we ook mini), met een delicate halternek.

Met het aansluitende silhouet en microlengte leek deze jurk zo uit de Posh Spice-garderobe van Victoria Beckham geplukt. Deze keer introduceerde ze echter een onverwacht detail – de kiekeboe-bralette – om ervoor te zorgen dat alle ogen op haar gericht waren tijdens het evenement. Met deze look lijkt het erop dat Emma Watson klaar is voor het feestseizoen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.