emma-watsons-nieuwste-look-is-een-hermelien-throwback-287870
©Getty Images

In de celebrity-sfeer is het een trend om de glamour te temperen – vaak aangeduid als stille luxe. De key tot deze esthetiek ligt in zorgvuldig samengestelde ensembles die bestaan uit luxe basics en goed kleermakerswerk. Neem bijvoorbeeld Emma Watson en haar recente off-duty looks in Milaan. Maar of het nu opzettelijk is of niet, haar laatste look roept herinneringen op aan haar tijd als Hermelien Granger in de Harry Potter-films.

Nieuwe look Emma Watson doet denken aan Hermelien

Watson werd gefotografeerd na het bijwonen van de herfst/winter 2024-show van Prada. Daar zat ze op de front row in een met kant afgezette mini-jurk. Maar al gauw kleedde ze zich om naar een jeans met wijde pijpen, een auberginekleurige trui en blauwe suède Adidas-sneakers. Haar Harry Potter-alter-ego had misschien geen Prada trenchcoat, maar de rest van de look van de frisse ster deed een beetje denken aan Hermeliens Gevangene van Azkaban-garderobe.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Watson heeft veel klassieke denim meegenomen voor haar reis naar Milaan. Tijdens een bezoek aan de Prada-winkel voordat ze de show van het merk bijwoonde, werd Emma Watson ook gefotografeerd. Toen droeg ze een blauwe jeans met rechte pijpen, een gestreept overhemd met knoopsluiting en dezelfde beige trenchcoat met een camelkleurige trui om haar schouders gebonden, plus zwarte leren loafers. Haar look werd geaccentueerd met een zwarte oversized zonnebril en een zwarte leren schoudertas met kettingdetails. Off-duty chic met Italiaanse flair.

Emma Watson hermelien harry potter
©Getty Images

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd door Vogue UK.